Få hjælp til afviklingen af jeres løb

Er det første gang I lejer udstyret, kan det være en god idé at booke en vejleder, som hjælper med afviklingen af tidtagningen på løbsdagen.

Ideen med DGI´s tidtagningssystem er, at foreningerne på sigt selv skal kunne håndtere systemet. Dog har de fleste brug for en vejleder ved det første eller de første løb, de afvikler med DGI tidtagning.

Vejlederne har til opgave at hjælpe foreningens ansvarlige med afviklingen af tidtagningen. Har I som forening årligt tilbagevendende løb, er det mest hensigtsmæssigt, at foreningen på sigt selv lærer at betjene tidtagningen. På den måde kan I afvikle jeres løb billigere.

Vejlederne koster 298 kr. pr. time + kørsel. Typisk kommer vejlederne ca. én time før løbets start, og alt efter hvor lange distancer I har, så vil vejlederen være til stede i 3-4 timer. I ugen op til jeres løb bedes I kontakte den vejleder, I har fået tildelt og aftale mødetidspunkt, adresse og andre detaljer. Kontaktoplysninger til den enkelte vejleder findes under den landsdel, hvor systemet lånes.