You Turn - livsstilsuddannelse

Et træningstilbud til dem, der gerne vil i gang med at dyrke motion, men har brug for et skub i den rigtige retning.

You Turn er et livsstilsforløb, der kombinerer træning med foredrag om motion, sundhed og personlig udvikling.

You Turn er for foreninger, som ønsker at tiltrække en ny målgruppe, som ønsker flere voksne medlemmer og som ønsker at køre kortere forløb frem for helårs kontingenter.

Kom godt i gang

Formålet er at hjælpe deltagerne i gang med en sundere livsstil og skabe en varig livsstilsændring ved at have fokus på ændring af vaner. Forløbet kan strække sig over tolv uger og kombinerer foredrag med gruppeøvelser og praktisk træning, hvor deltagerne får lejlighed til at afprøve de forskellige træningsmuligheder, som din forening tilbyder.

You Turn-forløbet bliver afviklet af én af foreningens egne instruktører, som har gennemført You Turn-livsstilsuddannelsen.

You Turn er en god idé, fordi konceptet giver din klub mulighed for at tiltrække og hverve nye medlemmer, der normalt ikke dyrker motion, og som ikke ville tilmelde sig et af klubbens mere traditionelle træningstilbud.  Konceptet giver din klub mulighed for at præsentere klubben og dens mange tilbud for den nye målgruppe og skabe grobund for varige medlemsskaber.

Instruktøruddannelsen

På You Turn-uddannelsen gennemgås teorier om vaneændringer, psykologiske planlægningsmodeller samt metoder til at hjælpe mennesker med at ændre vaner.

Instruktørerne får redskaber til at formidle de klassiske KRAM-faktorer på en let tilgængelig måde og bliver i stand til at inspirere den enkelte deltager uden løftede pegefingre.

Instruktørerne får en 12-ugers plan med ideer til sundhedstemaer og fysisk aktivitet.