Byg bro til foreningen

Med en 3 timers workshop får I værktøjer til, hvordan I kan inkludere en ny målgruppe ved at skabe overgang mellem kommunale tiltag og foreningslivet.

Byg bro til foreningen er en 3 timers workshop, hvor repræsentanter fra foreninger og kommune samarbejder om at skabe overgange fra kommunale tiltag til foreningslivet. Er du kommune og interesseret i at bygge bro til foreningslivet, så se her. 

Vi sætter fokus på, hvordan I kan samarbejde om at hjælpe folk fra genoptræningsforløb, jobaktivering og andre kommunale forløb ind i jeres forening.

Vi arbejder med målgruppens barrierer for foreningsdeltagelse, og hvordan I som forening forbereder jer på at give nye medlemmer succesoplevelser, så de får lyst til at vende tilbage og deltage i jeres foreningsaktiviteter.

På workshoppen får I

  • Mulighed for at inkludere en ny målgruppe i jeres forening.
  • Indsigt i, hvilke barrierer potentielle nye medlemmer kan have for at deltage i jeres foreningstilbud.
  • Mulighed for at skabe synlighed omkring jeres foreningstilbud.
  • Viden om, hvordan I kan bidrage til, at flere i jeres lokalsamfund bliver en del af et aktivt idrætsfællesskab.
  • En tættere relation til kommunale medarbejdere.

Workshoppen er målrettet bestyrelse, instruktører, trænere og frivillige fra foreninger og ledere, konsulenter, fysioterapeuter og andre ansatte i kommunale forvaltningsområder inden for sundhed, kultur/fritid og beskæftigelse.

Tag fat i din lokale landsdelskonsulent og tag en dialog om Byg bro til foreningen workshoppen – startskuddet til at få flere medlemmer foreningslivet!