DGI Magasinet Udspil

Gratis magasin med masser af inspiration, tips og gode eksempler til instruktører, trænere og bestyrelsesmedlemmer i en idrætsforening.

Udspil er DGI's magasin til instruktører, trænere og bestyrelsesmedlemmer i DGI's medlemsforeninger.  

Instruktører, trænere og bestyrelsesmedlemmer kan få magasinet gratis leveret i postkassen seks gange om året. Det kræver dog, at din forening sørger for 

  • at alle er korrekt registreret med navn, adresse og mail i DGI's Foreningsservice
  • at det fremgår af registreringen, at de er instruktører, trænere eller bestyrelsesmedlemmer

Når information om instruktører, trænere eller bestyrelsesmedlemmer er ajourført i Foreningsservice, vil de automatisk modtage en mail, som beder dem sige ja tak til at få Udspil leveret. 

Derfor er det vigtigt, at din forening opdaterer kontaktoplysninger i DGI's Foreningsservice. Har du problemer med at logge på, kan du få tilsendt et nyt kodeord. Går det ikke, beder vi dig kontakte din landsdelsforening.

I hvert nummer af Udspil får du:

  • Tip og tendenser inden for idræt
  • Viden om krop og sundhed
  • Information om kurser og events
  • Inspiration til foreningsudvikling fra og om foreninger, der tænker og handler ift. udvikling 
  • Portrætter af ledere, trænere, instruktører og ildsjæle 
Mød også vores eksperter
Udspils sundhedspanel skriver en diætist, en fysioterapeut og en idrætspsykolog om krop og kost, psykologi og samvær, træning og skadesforebyggelse. Og i DGI's Foreningsrådgivning giver eksperterne svar på spørgsmål om vedtægter, forsikring, faciliteter, digitale løsninger og meget mere.
 
Send os din historie 
Vil du være med til at gøre Udspil mere interessant og relevant for trænere, instruktører og ledere i landets idrætsforeninger? Så send en mail med dine ønsker til artikler, idéer, tips og tricks eller den gode historie fra din forening. Skriv til redaktionen på udspil@dgi.dk.