Kom med til Lokaldysten i Nordsjælland

Et motionsevent for lokalsamfundet og hele kommunen!

I 2022 var hele 13 lokalsamfund, fordelt på tre nordsjællandske kommuner, Hillerød, Helsingør & Gribskov, med i Lokaldysten Nordsjælland! Endnu flere lokalsamfund og kommuner slår sig til dem i 2023, hvor b.la. Fredensborg, Allerød og Rudersdal kommune allerede har meldt klar!

Er dit lokalsamfund, forening eller kommune med, eller kunne I tænke jer at være med i 2023?

Konceptet er enkelt! 

Lokalsamfund dyster på venskabeligvis mod de andre lokalsamfund i kommunen, om titlen som "kommunens MEST aktive lokalsamfund". 

På to timer skal hvert lokalsamfund tilbagelægge flest mulige kilometer, på enten gåben, cykel, kørestol eller andet. Det samlede antal tilbagelagte kilometer divideres med indbyggertal og på den måde kan vi til sidste kåre en vinder. 

Arrangeres i samarbejde med lokale foreninger

Alle lokaldyste arrangeres i samarbejde med lokale foreninger, som sørger for opsætningen på dagen, den gode stemning, hygge og søde frivillige til at tage i mod alle de fremmødte. Kunne din forening tænke at være med, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Lokaldysten er en oplagt mulighed for at samle byens borgere, til en aktiv festdag, med masser af bevægelse, stemning og hygge!

I 2023 er der planlagt afholdelse af lokaldysten i følgende kommuner: 

  • Allerød Kommune
  • Fredensborg Kommune
  • Gribskov Kommune
  • Hillerød Kommune
  • Rudersdal Kommune

Men vi arbejder altid på at få endnu flere kommuner med i Nordsjælland. 

Vi kan kun vise dig vores video-indhold, hvis du accepterer marketing-cookies. Ret dine cookie-indstillinger