Forårsopvisninger i DGI Sønderjylland

Oplev energien, seje spring og fede bevægelser til forårsopvisningerne i DGI Sønderjylland.

Forårsopvisningerne i DGI Sønderjylland samler hold fra hele egnen og sammensætter nogle dage med en bred vifte af gymnastik og en stemning i top. Der er gymnastik for alle - også for dig.

Datoer Forårsopvisninger 2023:

Sønderborg:  3. - 5. marts
Aabenraa:  10. - 12. marts
Haderslev: 11. - 12. marts
Tønder:  17. - 19. marts

Download DGI Gymnastik App for at se programmer for alle opvisningerne:

Apple Store

Google Play

Hvert år er det en oplevelse for både store og små, når det ene hold afløser det andet, og de gang på gang overrasker dig med nye rytmiske udtryk og umulige springkombinationer. Det er årets højdepunkt for gymnaster, instruktører og foreningerne, men også for tilskuere.

Vores dygtige gymnaster på Mini Mix holdene, på JuniorYnglinge Syd og -Nord, samt DGI Sønderjyllands ASPIRANT- og REP- og MiniRephold laver opvisninger i egnene og viser, hvad de har arbejdet med hele vinteren.

DGI Sønderjylland arrangerer opvisninger fire steder i landsdelen - vi er altid i Humlehøjhallen i Sønderborg, Klosterhallerne i Løgumkloster, Arena Aabenraa og Haderslev Idrætscenter.

Så tag med til vores forårsopvisninger og lad vores hundredevis af frivillige, tusindvis af gymnaster og endnu flere tilskuere give dig årets fedeste gymnastikoplevelse.