Forårsopvisninger i DGI Nordsjælland

Mærk suset, når gymnasterne fra foreninger i DGI Nordsjælland går på gulvet og viser resultatet af årets træning.

Forårsopvisningerne skydes i gang den første weekend i marts. Hvert år. Den weekend samles gymnaster fra hele landsdelen til to tæt pakkede opvisningsdage, hvor alle viser det bedste fra vinterens træning.

DGI Nordsjælland afholder i alt tre opvisningsdage, som giver fyldte haller, både på gulvet og tilskuerrækkerne, og rigtig mange timers opvisning. Find os i Royal Stage 5.- 6. marts 2022 og i Farum Arena 13. marts 2022. 

Galla
Til hver opvisning står observatører der skal udtage de mest inspirerende hold. De udtagne hold bliver i år samlet ved hele to Galla’er, som kulmination på gymnastiksæsonen i DGI Nordsjælland. Spotlyset bliver tændt, og vi fejrer gymnastikken til BørneGalla 2. april i Gribskovhallen og GymnastikGalla 22. april i Farum Arena.

Som tilskuer
I Nordsjælland er vi så heldige at der er rift om tilskuerpladserne, og mange lokale hold, landsdelshold og efterskoler gæster vores opvisninger. Alle kan blive inspireret og underholdt ved at se både børn-, unge- og voksenhold fremvise rytme, spring, dans, sjipning og meget andet.

Billetter købes i døren
Prisen for at komme ind og se opvisningerne er 50 kr. pr. dag/person. Børn under 12 år er gratis. 

Betaling kan ske med MobilePay eller Dankort. 

Så kom og oplev gymnastikken. Vi glæder os til at se dig.