Gaveindsamling uden bøvl

Har I brug for at indsamle midler til nye tiltag i jeres forening? Brug gaveindsamling.dgi.dk og minimér det administrative bøvl.

Medlemsforeninger kan gratis benytte gaveindsamling.dgi.dk til online pengesamling og indsamle beløb til at realisere drømmene.

DGI gør det nemt at indsamle penge

DGI's gavefond er godkendt af skattemyndighederne. Indbetalinger er fradragsberettigede på selvangivelsen. Hvis I ønsker det, kan DGI indberette beløbet til skattemyndighederne, så fradraget automatisk kommer med på indbetalerens selvangivelse.

Når man i Danmark vil gennemføre en indsamling, skal man typisk først have en godkendelse fra Indsamlingsnævnet. DGI har en stående tilladelse, så I slipper for at skulle ansøge om en tilladelse.

Har jeres forening brug for en gavefond eller har I spørgsmål, kan I kontakte regnskabsassistent Tina Stavad Schulz på tina.stavad.schulz@dgi.dk.

Bemærk at ekspeditionstiden er ca. 8 dage, fra vi modtager jeres henvendelse.

Åbn siden med online gaveindsamling

Via Foreningsservice kan I altid følge med i aktuelle gaveindsamlinger. Det kræver dog, at I er logget in.

Skaf opbakning til jeres indsamling

Når I får oprettet en indsamling på gaveindsamling.dgi.dk, er det vigtigt at få skabt opmærksomhed om indsamlingen. Det handler om at aktivere foreningens netværk og skabe engagement i lokalområdet. Dette kan gøres på flere måder:

  • Inviter foreningens medlemmer og borgere fra lokalområdet til en orientering, hvor I beskriver hvad jeres projekt og den forskel det vil medføre for lokalområdet og foreningen.
  • Send en mail til foreningens medlemmer. Beskriv kort hvad indsamlingen går til, hvilke fordele det vil medføre og lav et link til jeres indsamling. Uddyb eventuelt på jeres hjemmeside og linke til den i mailen.
  • Del på jeres SoMe. Vær aktive på jeres forskellige sociale medier og opfordr følgerne/kontakterne til at dele nyheden med relevante borgere.
  • Artikel i lokale medier. Har jeres indsamling relevans for lokalmiljøet? Så skriv en artikel om projektet og indsamlingen i den lokale avis eller lokalradio. Medier er ofte interesserede i indhold, så  kontakt dem og høre om det har deres interesse.
  • Når betalingerne begynder at komme ind, så fejr det og vis at der er opbakning til indsamlingen.
  • Endelig: Husk at sige tak til alle der giver et bidrag.