Få hjælp til kommunikation og markedsføring hos DGI Sydvest

Nu er det muligt at få hjælp fra DGI Sydvest til at løfte nogle af kommunikationsopgaverne i foreningen. Vi tilbyder kurser, sparring og rådgivning til at få jeres budskaber ud til medlemmer og frivillige.

Er din forening god til at kommunikere, skaffe nye frivillige og nye medlemmer? 

Kommunikationen på sociale medier, på hjemmesiden eller i pressen er alt sammen med til at tegne foreningens ansigt udadtil, og det er vigtigt, at I tænker over, hvordan og hvorfor I kommunikerer, som I gør. En god og målrettet kommunikationsindsats er afgørende, hvis jeres forening ønsker vækst og udvikling - og hvem gør ikke det

Nu er det muligt for jeres forening at få hjælp til kommunikation og markedsføring hos DGI Sydvest. Vi skræddersyr forløb på baggrund af jeres ønsker og behov, og der er mulighed for kurser, sparring og rådgivning til forskellige opgaver.

Nedenfor kan i læse et par eksempler på, hvordan vi har ydet kommunikationshjælp i foreninger. I er altid velkomne til at kontakte vores kommunikationskonsulent og få en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Eksempler på kommunikationshjælp

Sønderris Idrætsforening

Sønderris Idrætsforening har fået hjælp til branding af foreningen. De fik et praksisnært kursus i branding, hvor vi sammen fandt frem til foreningens fremtidige branding-tagline. Herefter fik bestyrelsen og aktivitetsformændene et kursus i, hvordan de bruger Facebook-grupper og Facebook-sider mest hensigtsmæssig i foreningen, og hvordan deres nye branding-tagline afspejler sig i brugen af gruppe og side på Facebook.

Spotkurset varede 3 timer og kostede 2500kr.