Meld din forening ind i DGI

Et medlemskab af DGI Sydøstjylland er en genvej til oplevelser og fordele, der gør hverdagen i foreningen både nemmere og sjovere. Bliv medlem allerede i dag.

Hvorfor? 

  • Fælles forsikringsaftale med Tryg. I aftalen indgår ansvarsforsikring, arbejdsskadeforsikring, kollektiv ulykkesforsikring, retshjælp og kollektiv rejseforsikring. Læs mere om forsikringsordning.
  • Konsulenthjælp og rådgivning om alt fra foreningsudvikling, bestyrelsesarbejde, flere frivillige, nye medlemmer, kommunikation og faciliteter.
  • Din forening og medlemmer får et bred tilbud af kurser og uddannelser med tilskud.
  • Din forening får indflydelse med stemmeret ved DGI Sydøstjyllands årsmøde og relevante idrætsudvalg.

Læs mere om alle dine medlemsfordele her.

Hvad koster det?

Der betales ikke kontingent i optagelsesåret. Kontingentet opkræves herefter i juni måned på baggrund af medlemsindberetning pr. 31. december året før. Medlemskontingentet udgør:

0-25 medl. = 450 kr.
26-75 medl. = 875 kr.
76-200 medl. = 1.425 kr.
201-400 medl. = 1.900 kr.
over 400 medl. = 2.700 kr.

Hvem?

Har din forening et folkeoplysende formål (definitionen af hvad der er "et folkeoplysende formål" følger folkeoplysningsloven, der står bl.a. at foreningen skal være demokratisk, så alle medlemmer sikres adgang til indflydelse) og kan din forening tilslutte sig DGI Sydøstjylland formål og vision, kan I blive medlem hos os og få adgang til de mange fordele. 

Hvordan?

Udfyld formularen nedenfor og du vil blive kontaktet hurtigst muligt af én af vores konsulenter.