Kommunikationshjælp til din forening

Har din forening brug for rådgivning om god kommunikation på jeres digitale og sociale medier? Få hjælp med et kursus i kommunikation til, hvordan I opretter en Facebookside, skriver en pressemeddelelse eller får opdateret jeres hjemmeside.

Som medlem af DGI har din idrætsforening mulighed for at få rådgivning og professionel hjælp til en bred vifte af kommunikationsopgaver. Vi hjælper jer med, hvor og hvordan I kan udvikle foreningens kommunikation og markedsføring. På kurserne klæder vi jer på til selv at løfte opgaverne. Men er der opgaver som er uoverskuelige, kan I vælge at købe kommunikationsløsninger hos os, hvor vi løser konkrete opgaver for jer. Vi kan hjælpe med alt lige fra hjemmesider, sociale medier, tryksager og kommunikationskurser.

Det siger foreningerne

Tørring Idrætsforening blev på et 3-timers facebookkursus klædt på til at bruge facebook til at nå nye medlemmer. Kurset indebar blandt andet en grundig gennemgang af, hvordan foreningen kan annoncere opslag til facebookbrugere i deres lokalsamfund.

”Det var et spændende og lærerigt kursus. Rummet summede af idéer og energi efter vi var blevet inspireret af Pernille fra DGI. Vi vil helt sikkert anbefale kurset til andre foreninger.”

Steen Jong Villumsen, Næstformand i Tørring Idrætsforening