Jump4Fun i Storstrømmen

Med støtte fra TrygFonden kan DGI Storstrømmen nu tilbyde Jump4fun-hold i samarbejde med Vordingborg Kommune, Gulborgsund Kommune og lokale foreninger.

Jump4fun er et foreningshold for børn mellem 6 og 13 år med fokus på bevægelse, godt kammeratskab og fællesskabsfølelse. Holdet er for alle de børn, der ikke har fundet plads i det traditionelle foreningsliv, og som har brug for et hold uden fokus på præstationer og konkurrence – og hvor alle kan være med uanset niveau. Sammen med kommunerne har DGI et særligt fokus på at børn med overvægtsproblematikker eller andre sårbarheder inde på livet til Jump4fun.

Kommunerne tilbyder desuden kostvejledning til børn og familier, der har brug for det og i løbet af sæsonen vil DGI sammen med foreningerne laver madskoler for holdene.

På nuværende tidspunkt er der startet hold i Stege i gymnastikforeningen GT Bøgestrøm og i Nysted i Nysted Motions- og Brydeklub, og målet er vi inden år 2023 starter 6 Jump4fun-hold op i de to kommuner.

Jump4fun – et landsdækkende træningstilbud

Jump4fun er landsdækkende samarbejde mellem DGI, Julemærkefonden, kommuner og idrætsforeninger. Sammen har parterne skabt attraktive foreningstilbud til målgruppen siden 2013 og fortsætter med at brede holdene ud til endnu flere kommuner. Evalueringen fra holdene rundt omkring i landet viser, at 89 procent af deltagerne oplever en øget bevægelsesglæde ved at gå til Jump4fun, og 79 % at de har fået nye venner. Derfor glæder vi os over, at vi er i gang med Jump4fun i DGI Storstrømmen, og håber at endnu flere kommuner og foreninger vil være med.

Kontakt og information om holdene

Kontakt projektleder Camilla Hermanni Brusvang på camilla.hermanni.brusvang@dgi.dk