EVOtag

EVOtag er intens, udfordrende og giver dig et rigtigt adrenalinspark.

Med Evotag får du alle de velkendte elementer fra dine skydespil i et revolutionerende laser-tag produkt.

Evotag har en effektiv rækkevidde på 60 til 100 meter, med høj præcision. Hit-detection sker uden brug af veste eller pandebånd. Hvis du kan se din modstander, kan du ramme ham/hende!

Udstyret består af en Evotag pistol med sigte, som kobles op via en app på din smartphone. Du kan via appen se og styre alle spilindstillinger, få overblik over våben, udstyr og liv på din smartphone som du under spillet har siddende på din arm under spillet.

Evotag er 100% øjensikker og kræver intet beskyttelsesudstyr. Desuden er EVOtag designet så det ikke forveksles med et rigtigt våben. Derfor kan EVOtag benyttes offentligt, næsten hvor som helst og af alle. Uanset alder.

Udstyret består af 12 Evotag IR pistoler med rødpunktsigtemidler, samt 12stk. telefon holdere til armen.

Udstyret udlejes uden batterier. Hver af de 12stk. Evotag pistoler anvender 1stk 9V batteri, og pistolernes sigtemidlerne anvender et CR2032 knapcelle batteri.

Dvs. at udstyret samlet anvender 12stk 9V batterier og 12stk CR2032 batterier. Pistolerne udlejes uden batterier.

Batterierne kan indkøbes i supermarkeder eller online for ca. 200kr, indkøb og udgift til dette afholder foreningerne selv.”

Pris for leje:  
Pris inkl. moms
1 Weekend 300kr
1 Uge 500kr
1 Måned 800kr
book en underviser til 2 timers oplæring af trænere og instruktører 1000kr + kørsel.
(Vi anbefaler at man booker en instruktør første gang man lejer udstyret, da det kan være kompliceret at komme i gang med.)

Evotag billede.png