Cykelfællesskaber for seniorer

DGI Storkøbenhavn og Københavns Kommune inviterer alle seniorer til at finde cykelhjelmen frem og blive del af et cykelfællesskab!

Design uden navn (17).png


Hyggelige cykelfællesskaber for alle seniorer

Et godt cykelfællesskab er en god måde at knytte nye venskaber og få fælles oplevelser på – og så ved vi, at det samtidig øger både din fysiske og mentale sundhed at cykle sammen. Alle er velkomne, og det er gratis at cykle med!
Cykelturene tager udgangspunkt i deltagernes ønsker og niveau. Det betyder, at om du er i god form og til lange ture eller lige har støvet cyklen af efter flere år i kælderen, så er der plads til dig.

Det begyndte med DGI Storkøbenhavn og Københavns Kommunes ønske om at gøre endnu mere forskel i lokalområdet på Østerbro. Derfor startede vi sociale cykelture for alle seniorer i 2019. Nu drømmer vi om at få endnu flere med på cykelturene.

DGI har startet flere cykelfællesskaber for netop jeres aldersgruppe. Der opstår stærke fællesskaber, hvor deltagerne prioriterer at komme, være med og byde ind. Der er mange af deltagerne, der selv tager teten og kommer med input til ture, selv agerer guides og har lyst til at vise lokale steder frem. Det gør selvfølgelig kun turene endnu sjovere og fællesskabet endnu stærkere! Og så oplever vi, at deltagerne passer godt på hinanden. Cyklingen er for mange blevet en katalysator for venskaber på tværs af fysik og interesser.

Nyt cykelfællesskab v. Grøndal MultiCenter: Kom til infomøde 17. maj!

I maj og juni starter vi et nyt cykelfællesskab for seniorer i Vanløse, Nordvest, Bispebjerg og Nørrebro.

Vi kører om onsdagen kl. 10-12. Den første gang - 17. maj - starter vi med et informationsmøde, hvor du kan høre mere om, hvad cykelfællesskaberne er, og hvordan turene er tilrettelagt.

Cykelfællesskabet i Grøndal MultiCenter er ligesom vores fem andre cykelfællesskaber: En ugentlig cykeltur sammen med andre på almindelige cykler eller elcykler. Vi kører ca. 25 km i et tempo, hvor alle kan være med, og vi holder altid et kaffestop undervejs.

Tilmeld dig lige her - eller mød blot op 17. maj 10-12 og tag med på cykeltur!

_A7R6020.jpg