Idrætsskoler og camps i ferien

Send dit barn på idrætsskole og camps i ferien. Alle skoler og camps byder på fart over feltet med idræt, leg, bevægelse og nye kammerater.

Untitled design.png

Hvert år sender hundredevis af forældre deres børn på idrætsskoler og camps arrangeret af DGI Storkøbenhavn og Storkøbenhavnske idrætsforeninger. Vi er stolte af, at kunne tilbyde aktiviteter i ferien, der udvikler børns fysiske færdigheder, kropsbevidsthed og bevægelsesglæde. Og ikke mindst giver dem nogle gode oplevelser der samtidig udfordrer dem motorisk og socialt.

Vi arrangerer idrætsskoler og camps flere gange om året i hele København inden for bl.a. badminton, gymnastik, basketball, svømning, kampidræt og Outdoor- og friluftsliv. Desuden arrangerer vi også skoler og camps, hvor dit barn kan prøve kræfter med flere idrætter på en gang.

Nedenfor kan du se, hvilke idrætsskoler og camps dit barn kan deltage i til sommer i København. Obs: Mange idrætsskoler og camps bliver udsolgt efter kort tid, så skynd dig at tilmelde dit barn. Vi opdaterer løbende siden med nye idrætsskoler og camps i København og omegn.

Idrætsskoler og Covid-19

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 og holder nøje øje med anbefalinger ift. planlægning og afvikling. Vi håber og tror på, at skoler og camps i sommerperioden kan afvikles. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får du naturligvis pengene retur. Du kan derfor trygt tilmelde dit barn på den enkelte skole eller camp. 

Deltagerantal på de enkelte idrætsskoler- og camps afhænger af, hvad forsamlingsforbud er på det pågældende tidspunkt. Hvis der er flere end tilladt tilmeldt, er det de først tilmeldte, der optager pladsen. Andre tilmeldte tilmeldes en stand-by liste og kontaktes, hvis andre ikke bruger deres plads.