Events og sportsarrangementer

DGI Storkøbenhavn skaber events i samarbejde med medlemsforeningerne. Har jeres forening brug for hjælp og sparring til at arrangere events, løb eller noget helt tredje?
Så læs med her!

Hvem er vi?

DGI Storkøbenhavn arrangerer i samarbejde med medlemsforeninger events, løb, skoler, summer camps og meget mere, vi står blandt andet som arrangør af Etape København, DAC Arkitekturløb og løbsserien Copenhagen Runners High.

Hvad kan vi?

Vi tilbyder jeres forening en sparringspartner og medudvikler, der kan hjælpe til en mere konkurrencedygtig forening på markedet for events. Jeres forenings egne events kan være med til at tiltrække nye medlemmer, opnå økonomiske, PR-mæssige og sociale gevinster. Vores store erfaring og ekspertise stilles til rådighed, så I kan få hjælp til at arrangere events.

Lufthavnen rundt 2019Lufthavnen rundt 2019DGI Storkøbenhavn hjalp Motionsklubben Amager til en femdobling af deltagere til Motionsløbet "Lufthavnen Rundt og Strandparken".

Manglende ressourcer og viden om bl.a. markedsføring, gjorde det svært for klubben at løfte opgaven alene. DGI Storkøbenhavn tilbød derfor konceptsparring og konkret hjælp med markedsføringen. Du kan læse meget mere om den store succes i artiklen her.

Har du spørgsmål eller er din klub interesseret i at få hjælp af DGI til markedsføring? Så tag fat i din lokale løbekonsulent.

Virtuel Etape København 2020Virtuel Etape København 2020Anden spændende læsning kan være denne artikel, om Etape København 2020, der blev erstattet af en virtuel udgave. Læs og bliv klogere på virtuelle løsninger. 

Der vil løbende komme flere events op her på siden, bl.a. Strandvejen 5K. Hop også ind og tjek vores Facebook side Din træning ud, hvor der også findes information om kommende events. 

Såfremt I ønsker at høre mere om DGI Storkøbenhavns ydelser omkring events og hvad vi kan gøre for jer, er I  velkomne til at kontakte os.