DGI Storkøbenhavn

Vi er idrætsforeningernes udviklingshus.

DGI Storkøbenhavn er idrætsforeningernes udviklingshus. Vi arbejder med at styrke idrætsforeningerne og skabe stærke fællesskaber omkring idræt, motion og bevægelse.

Vi har et 360º perspektiv på foreningen. Idrætten og foreningens medlemsaktiviteter er udgangspunktet. Det er afgørende at man har de rette tilbud til nuværende og kommende medlemmer. Men lige så vigtigt er det at selve foreningsdelen er velfungerende: at man har nok frivillige, at man har en god organisering, at man kommunikerer målrettet og med gennemslagskraft osv.

I DGI Storkøbenhavn er vi eksperter i virkelighedens udfordringer for idrætsforeningerne. Vi har medarbejdere der er specialister i foreningsudvikling, markedsføring, fundraising, frivillige, nye målgrupper, skolesamarbejde, events, sundhed og meget mere.

Længere nede kan du se eksempler på nogle af de mange typer samarbejde vi har med idrætsforeninger.

Falcon BasketFalcon Basket

DGI Storkøbenhavn arbejder i 11 kommuner: Ballerup, Dragør, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Herlev, Hvidovre, København, Lyngby-Taarbæk, Rødovre og Tårnby.

Vi har ca. 530 medlemsforeninger med mere end 200.000 aktive idrætsfolk. Vi er omkring 60 fuldtidsansatte og mange flere der er engageret i vores arbejde som frivillige eller lønnede instruktører. 

Dyk ned i vores udviklingsarbejde