DGI Østjylland

Hvem er DGI Østjylland?

DGI er Danmarks førende organisation inden for motion og breddeidræt. I DGI Østjylland alene repræsenterer vi over 215.000 medlemmer fra mere end 700 idrætsforeninger-/klubber og skytteklubber pr. 31. december 2020.  I DGI Østjylland dækker vi Favrskov, Norddjurs, Odder, Randers, Samsø, Skanderborg, Syddjurs og Aarhus Kommune.

Hvad arbejder vi for?

Vores mål er at få så mange som muligt til at dyrke idræt – helst i en forening. Vi tror på, at du bliver stærkere af at dyrke idræt i et fællesskab, hvor vi sammen med vores mange medlemsforeninger og frivillige gør vi en forskel. For samfundet. For idrætten. For dig.

Hvordan kan vi hjælpe dig og din forening?

Hos DGI er vi struktureret med en lang række idrætskoordinatorer, konsulenter og projektmedarbejdere, der beskæftiger sig med hver deres sport, idræt og fagområde. Sammen med de mange frivillige i vores aktivitetsudvalg er de med til at udvikle og arrangerer aktiviteter samt forskellige tiltag inden for en lang række idrætsgrene, tværgående initiativer og projekter.

Vores kerneaktiviteter er uddannelse af idrætsledere, trænere og instruktører, forenings-, aktivitets- og facilitetsudvikling, afholdelse af idrætsskoler og idrætslejre samt stævner, turneringer, events og meget mere – både tværgående og inden for de forskellige idrætter.

Hver medarbejder i DGI Østjylland er specialiseret inden for en eller flere idrætter, foreningsrådgivning eller projektarbejde, og vi sidder altid klar til at hjælpe jeres forening.

Flemming Poulsen, direktør