Jump4fun

Jump4fun er et træningstilbud for 6-16 årige børn og unge med overvægtsproblematikker. Vi laver træning, hvor sjov, sammenhold og opbakning er kodeordene.

Dit barn kan gå til Jump4fun, hvis vi har hold i den kommune, hvor I bor. Der kan være flere foreninger i kommunen, som tilbyder Jump4fun. Fælles for holdene er, at det skal være sjovt, og dit barn skal have lyst til at komme igen. Instruktørerne sørger for en masse gode oplevelser og træning.

Tjek vores holdoversigt nederst på siden, og find din kommune. Uanset om det er gymnastik, badminton, svømning eller noget helt fjerde, er det fælles for alle hold, at børnene får rørt sig, et smil på læben og møder nye venner.

Til Jump4fun er børnene ligestillede. Min datter er virkelig glad for det.

Jump4fun-forælder

Før du tilmelder dit barn Jump4fun

Er I blevet nysgerrige, og vil I gerne finde ud af, om Jump4fun er noget for jer?

Så se om din bopælskommune er nævnt i "Jump4fun holdoversigt" længere nede på siden. Hvis din bopælskommune ikke er nævnt i oversigten, så kontakt en af Jump4fun-medarbejderne, så vi kan forsøge at hjælpe dit barn i gang.

Der er løbende tilmelding til alle holdene, men kom gerne forbi til en prøvetime, inden I tilmelder jer. Instruktørerne vil meget gerne have besked, den første gang I kommer, så de kan tage godt imod jer. Kontakt- og tilmeldingsoplysninger finder I længere nede på siden under punktet "Jump4fun holdoversigt".

Jump4fun er mere end bare træning

Vi inviterer også jeres og andre familier fra Jump4fun til fællesarrangementer med eksempelvis træning, madlavning og undervisning i sund mad. Derudover afholder vi bevægelseslejre på julemærkehjemmene på Sjælland, hvor dit barn også er velkommen til at deltage. 

Vi hjælper dig gerne

Hvis du gerne vil vide mere, har transportproblemer, dit barn er nervøs for at starte på et hold, eller hvad det nu kunne være, så tøv ikke med at kontakte os. Ved fælles hjælp løser vi de udfordringer, der måtte være.