Årsmøde 2021

Vil du være med til at gøre en forskel for idrætten i Nordsjælland?

Indkaldelse til alle DGI Nordsjællands medlemsforeninger
DGI Nordsjællands Årsmøde afholdes 23. november 2021 i Royal Stage, Milnersvej 39, 3400 Hillerød. 

DGI Nordsjællands Årsmøde er en aften, hvor vi hylder idrætten og foreningslivet. Vi hylder de, der har gjort en særligt bemærkelsesværdig indsats med prisuddeling til årets forening, årets træner/leder og årets initiativ.

Program 
Kl. 17.00-17.30 Book et dialogmøde med et bestyrelsesmedlem eller en idrætskonsulent.
Kl. 17.30-18.15 Spisning
Kl. 17.30-18.30 Udlevering af stemmesedler
Kl. 18.30 Årsmødet starter. Dagsorden jf. vedtægter
Kl. 21.30 Tak for i aften

Der vil være mulighed for at følge årsmødet live via streaming. For at stemme til valget af medlemmer til Landsdelsbestyrelsen er det dog et krav, at man er fysisk tilstede til årsmødet, man kan ikke stemme online.

DGI Nordsjælland uddeler 3 x 5.000 kr.
Hjælp os med at finde Årets træner/leder, Årets initiativ og Årets forening.

Indstillinger til Årets træner/leder: Kender du en træner/leder, der ser udfordringer som en leg og får andre til at lege med? Indstil din favorit til Årets træner/leder i DGI Nordsjælland. Frivillige trænere/ledere gør et kæmpe stykke arbejde og yder en imponerende indsats i Nordsjællands idrætsforeninger. Det kræver energi, lyst og tid at stå i spidsen for en forening eller et hold.  Læs kriterier for indstilling til prisen. Download og udfyld skema til prisen - Årets træner/leder 2021Fristen for indstilling af kandidater er 10. oktober 2021.

Indstillinger til Årets initiativ: Initiativ prisen gives til et arrangement/event/konference/projekt/samarbejde, der har skabt særlig værdi og udvist samfundssind. Med prisen følger 5.000 kr. Læs kriterier for indstilling til prisen. Download og udfyld skema til prisen - Årets initiativ 2021Fristen for indstilling af kandidater er 10. oktober 2021.

Indstillinger til Årets forening: Med prisen, Årets Forening, ønsker DGI Nordsjælland, at sætte fokus på og anerkende de nordsjællandske idrætsforeningers store arbejde. Deres betydning er uvurderlig og ved at indsende forlag og gode argumenter kan du være med til at afgøre hvem der skal løbe med titlen som Årets Forening i DGI Nordsjælland. Læs kriterier for indstilling til prisen. Download og udfyld skema til prisen - Årets forening 2021Fristen for indstilling af kandidater er 10. oktober 2021.

Vinderne offentliggøres på Årsmødet 23. november 2021.

Valg til bestyrelsen

Her er overblikket over, hvilke poster i bestyrelsen, som er på valg i 2021.

Formand Per Frost Henriksen            
Genopstiller som formand (2 år)

Bestyrelsesmedlem Lars Møller
Genopstiller ikke

Bestyrelsesmedlem Kai Raun
Genopstiller som bestyrelsesmedlem (2 år)