Årsmøde 2020

Vil du være med til at gøre en forskel for idrætten i Nordsjælland?

Indkaldelse til alle DGI Nordsjællands medlemsforeninger. 
DGI Nordsjællands Årsmøde afholdes tirsdag 24. november 2020, kl. 19.00-20.30 i Royal Stage, Milnersvej 39, 3400 Hillerød. 

DGI Nordsjællands Årsmøde er en festdag, hvor vi hylder idrætten og foreningslivet. Vi hylder de, der har gjort en særlig bemærkelsesværdig indsats med prisuddeling til årets forening, årets træner/leder og årets initiativ.

DGI Nordsjællands Årsberetning inkl. dagsorden 2020 
DGI Nordsjællands Årsrapport 2019 

Program 
Kl. 18.30-19.00 Udlevering af stemmesedler
Kl. 19.00 Årsmødet starter. Dagsorden jf. vedtægter. 
Kl. 20.30 Tak for i aften

Et fysisk møde i Royal Stage med mulighed for at følge med live
Vi følger Sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Vi har alle et ansvar for at passe godt på hinanden og begrænse smitten af COVID-19 i Danmark.

DGI Nordsjællands årsmøde er i år både fysisk i Royal Stage i Hillerød og bliver livestreamet online på Facebooksiden ’DGI Nordsjælland’ samt på hjemmesiden. Hvis man føler med i livestreamet på Facebook, har man mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Der vil være ekstra god plads i salen, så vi imødekommer retningslinjer ift. afstandskrav. Årsmødet afvikles uden forplejning. Der er mundbindskrav i Royal Stage for alle over 12 år. 

For at stemme til valget af medlemmer til Landsdelsbestyrelsen er det dog et krav, at man er fysisk tilstede til årsmødet, man kan ikke stemme online.

Årsmødet blev livestreamet 
Se eller gense livestreaming af årsmødet.