100.000 kr. til børn og unge

Har du en fed idé, der kan få flere børn og unge med i foreningslivet? Eller skaber nye muligheder lokalt der ikke eksisterer lige nu? Vi har økonomien og støtten til at hjælpe på vej.

 

Idéer - Hvad kan du søge til?

Eksemplerne er mange - og det er næsten kun fantasien der sætter grænser. 

  • Nye børnehold, eller anderledes rekruttering til dem, f.eks. i samarbejde med børnehaver.
  • Kommunikation eller markedsføring af aktiviteter.
  • Fastholdelse i foreningsregi – ved at tilpasse indhold og rammer til det, foreningens børn ønsker når de bliver unge.
  • Skabe attraktive ungdomsmiljøer.
  • Nye aktiviteter i foreningsregi som lokalområdets børn og unge efterspørger.
  • Aktiviteter for særligt udfordrede målgrupper.
  • Nye idrætsfællesskaber i foreningen, f.eks. på tværs af alder, køn.
  • Inddragelse af målgruppen i udvikling af indsatser.
  • Events som en del af en større og længere indsats for målgruppen.

... eller DIT projekt.

Ansøgningspuljen for medlemsforeningerne i DGI Nordjylland på 100.000 er målrettet børn og unge - og kan søges til aktiviteter der er forankret i en forening. Det handler om at få flere børn og unge i hele Nordjylland til at blive en del af foreningslivet, eller at være med til at de fortsætter med at være en del af sunde fællesskaber.

Mulighederne er mange - og kan fokusere på flere forskellige elementer. Det kan være helt nye aktiviteter med mere fleksible rammer eller måder at deltage. Det kan være attraktive betalingsmodeller som betyder at unge har bedre råd til at være med. Det kan være projekter hvor børn og unge er medbestemmende i udformningen af aktiviteten - eller noget helt andet. Kort og godt. Midlerne skal ud at arbejde for børn og unge i foreningslivet. 

Sådan søger du

Vi har forsøgt at gøre det så nemt for dig at ansøge puljen som muligt. Du udfylder online formularen nederst på siden og når du trykker send, lander den hos os. Fristen er 29. maj 2022 – alle ansøgere får direkte besked allerede 10. juni 2022, så I kan komme i gang. 

En du en del af en forening, en nonprofit-organisation, et løst organiseret fællesskab - eller har du bare selv en god idé, kan du søge puljen. Der skal dog minimum være én DGI medlemsforening med som samarbejdspartner, der skal være med til at forankre projektet lokalt.