DGI Nordjylland

Foreningslivet er kickstartet igen, og nu er det tid til for alvor at vise jeres fællesskab og begejstring frem. Vi er klar til at hjælpe med genåbning af foreningen med konkrete svar og sparring.

Som medlem af DGI får din forening...

et væld af muligheder for hjælp og sparring. Læs meget mere om medlemsfordelene - og hvordan du melder din forening ind her

Så er der atter fuld fart på genstarten - og vi kan alle komme tilbage til et mere normalt foreningsliv. Vi er begejstrede, og ved at I er rigtige mange derude, som har det på samme måde. 

Vi skal have kickstartet foreningens fællesskab og vi er klar med al den hjælp, sparring og vejledning vi kan mønstre. Kontakt den konsulent du er vant til at tale med eller ring til på 79 40 41 50. 

Gode råd til rekruttering af medlemmer i genstarten 

Vi har samlet en række gode råd til, hvad I skal huske i genstarten for at rekruttere gamle og nye medlemmer til foreningen. Det er både råd til træneren, foreningslederen og til jeres kommunikation og markedsføring. 

Tjek de gode råd ud

Vind tre timers kommunikationshjælp

For at hjælpe jer, så har I mulighed for at deltage i konkurrencen om at vinde tre timers kommunikationshjælp til foreningen til en værdi af 2700 kr. + moms. Hjælpen vil være fra DGI Nordjyllands kommunikationskonsulent.

Eneste krav for at deltage i konkurrencen er, at I er medlem af DGI Nordjylland. Og det bedste af det hele er, at vi også har en trøstepræmie, hvis jeres forening ikke vinder. Et gratis tjek af jeres kommunikation, hvor I efterfølgende modtager vores gode råd. 

Deltag i konkurrencen her