DGI Nordjylland

Ligesom store dele af Danmark, arbejder vi hjemmefra i denne tid. Har du brug for os, er alle tilgængelige på mail og telefon. Vi fastholder normal telefontid på 79 40 41 50 fra kl. 09.00 til 15.30.

COVID-19: Aflysning af arrangementer

På baggrund af myndighedernes skærpede anbefalinger vedr. COVID-19, har vi valgt at aflyse alle arrangementer vi er en del af – både indendørs og udendørs – til den 30. marts.

Vi anbefaler at al aktivitet i foreningen ligeledes indstilles, både indendørs og udendørs.

DGI er i gang med at afklare økonomiske forhold – alle tilmeldte til aflyste arrangementer kan forvente at få tilbagebetalt deltagergebyr.

Vi følger situationen tæt den kommende tid og følger myndighedernes anbefalinger nøje. I forhold til aktiviteter som er planlagt i april måned er vi ved at kigge på om de evt. kan flyttes til at senere tidspunkt på året.

Følg DGIs anbefalinger til foreningslivet 

Sitet opdateres løbende og indeholder samtidig link til myndighedernes officielle kanaler.

Vi fastholder normal telefontid på 79 40 41 50 mellem klokken 09.00 og 15.30 hver dag. Vores medarbejdere arbejder hjemmefra og er tilgængelige på mail og telefon.

Foreningen i COVID-tid

Vi har forsøgt at komme med anbefalinger til foreningslivet i en svær tid, og på nedenstående link finder du de bedste anbefalinger DGI kan give foreningen i Corona-situationen.

Online kurser

Når det fysiske møde ikke kan lade sig gøre, er der en række online-kurser som måske er relevante for jer i foreningslivet. 

De fleste er ganske gratis og koster dig en kop kaffe, mens du lytter og bliver inspireret.

Se det aktuelle udbud her - sitet opdateres hele tiden med nye online muligheder.

Hold formen ved lige derhjemme

Få inspiration til, hvordan du laver hjemmetræning - masser af øvelser til at holde formen ved lige.

Nyttige links for at holde dig opdateret