DGI Nordjylland

Flere frivillige i nordjyske foreninger - en målrettet indsats.

5 ungeworkshops i de nordjyske kommuner

I foråret sætter vi fokus på unges frivillige engagement, og hvordan I som forening kan inddrage de unge. 

Der er GRATIS workshops i følgende kommuner - og ALLE nordjyske foreninger er velkomne. 

Læs mere om det hele her.

 

Det er ingen hemmelighed at der er opgaver nok i det frivillige foreningsliv. Mange kæmpe med at finde hænder nok - og vi kan hjælpe hinanden med at blive dygtigere til at få flere med og udnytte de ressourcer vi har bedre. 

Derfor sætter vi i efteråret fokus på frivillighed i hele Nordjylland med flere tiltag, hvor du kan få hjælp og inspiration til din hverdag.

  • Vi afholder 10 kommunemøder i november måned, hvor du kan møde en af vores konsulenter og en foreningskonsulent i kommunen. Her kommer vi med inspiration til det, der virker og kommer med konkrete værktøjer. Du kan samtidig møde den lokale afdeling af Sparekassen Danmark, der fortæller hvordan de kan støtte op om jeres lokale initiativer.
  • Vi tilbyder 75 udviklingsforløb i vores medlemsforeninger, hvor vi i samarbejde med Sparekassen Danmark, giver op til 10 timers gratis konsulenthjælp og 2.000 kr. til at understøtte jeres arbejde med f.eks. at få flere frivillige, eller organisere opgaverne i foreningen. Læs mere om frivilligindsatsen her