DGI Nordjylland

Styrken ligger i fællesskabet. Derfor samarbejder vi med foreninger, kommuner og eksterne samarbejdspartnere om at få danskerne ud i naturen og ind på banerne. Børn og seniorer, begyndere og rutinerede.

Digitale Værktøjer i din forening

Digitalisering af foreningen er et varmt emne - for her er virkelig mulighed for at skabe en mere synlig forening for medlemmerne og administrationen lettes markant.

Det lyder tungt, men i virkeligheden handler det om alt det I laver hver eneste dag. Hjemmeside, medlemssystem, kommunikation på sociale medier osv. 

Nu kan vi gøre det nemt at komme i gang. Vi har indgået et partnerskab med Sparekassen Danmark, så vi er klar til at hjælpe jer igennem hele vejen fra at se på, hvilke systemer, der passer til din netop din forening - til det virker. Også så er der gode muligheder for en økonomisk håndsrækning også.

Læs mere om digitalisering i samarbejde med Sparekassen Danmark

 

Hvem er DGI Nordjylland? 

DGI Nordjylland er én af de 14 landsdele i DGI. Vi repræsenterer over 175.000 aktive udøvere fra mere end 800 nordjyske idrætsforeninger. Vi dækker 11 kommuner: Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Jammerbugt, Læsø, Mariagerfjord, Morsø, Rebild, Thisted, Vesthimmerlands og Aalborg. 

Vi tror på, at du bliver stærkere og mere motiveret af at dyrke idræt i et fællesskab, og vores aktiviteter spænder over mange forskellige idrætsgrene. Fra floorball til svømning, fra håndbold til fitness og løb.

Vi arbejder for, at din forening får værktøjer og redskaber til at skabe en attraktiv forening for medlemmer og frivillige. Hos os er din forening nemlig i centrum