Årsmøde 2023

Kom med når vi slår dørene op til DGI Midt- og Vestsjællands årsmøde

Den 26. april danner Holbæk Sportsby rammen om DGI Midt- og Vestsjællands årsmøde 2023. Aftenen byder blandt andet på beretninger, valg til bestyrelse og så skal vi hylde foreningslivet med uddeling af Frivillighedsprisen 2023.

Kom med på et tilbageblik på det forgangne år og bliv klogere på de mange spændende initiativer, som vi har i støbeskeen. Temaet for Årsmødet er frivillighed, og du vil gennem spændende oplæg blive inspireret af, hvordan frivillighed og trivsel med fordel kan dyrkes og styrkes i vores foreninger samt hvordan foreninger fungerer i samspil med en idrætsfacilitet som Sportsbyen. 

Frivillighedsprisen 2023
På aftenen hylder vi frivilligheden, og kårer vinderne af Frivillighedsprisen 2023. Vi har modtaget rigtig mange indstillinger, og på aftenen løfter vi sløret for vinderen, som modtager 5000 kroner til foreningen. 

Hvem skal i bestyrelsen?
I år er der naturligvis også valg til landsdelsbestyrelsen. Der skal vælges en ny formand, da nuværende formand Bruno Lundgård Hansen træder af efter 7 år på posten, og derfor ikke modtager genvalg. 

Anders Bo Hansen er på valg og modtager genvalg. Herudover er der valg til den ledige bestyrelsespost efter Majken Nielsens udtræden. 

Der er desuden to vakante pladser som 1. og 2. suppleant til bestyrelsen.

Hvis du vil høre mere om arbejdet i landsdelsbestyrelsen, er du velkommen til at kontakte ledelseskonsulent Sune Alenkær på Sune.Alenkaer@dgi.dk eller på telefon 7940 4805.

Vi glæder os til at invitere dig indenfor til en livlig og inspirerende aften i foreningslivets tegn. Mødet er åbent for alle medlemmer af DGI Midt- og Vestsjællands medlemsforeninger, og det er gratis at deltage.

Tilmeld dig årsmødet

Program og tidsplan:

16.30: Dørene åbnes i Holbæk Sportsby  
17.00 - 18.00: Inspirerende oplæg
18.00 - 18.45: Spisning
18.45: Årsmødet afvikles jævnfør dagsorden
19.50: Årsmødet suspenderes: Overrækkelse af Frivillighedsprisen
20.10: Kaffepause
20.30: Årsmøde genoptages
21.45: Afslutning

Vi søger kandidater til bestyrelsen

Vil du være med til at skabe de bedste rammer for foreningslivet i Midt og Vestsjælland?

DGI Midt- og Vestsjælland skal på årsmødet vælge minimum tre bestyrelsesmedlemmer samt to suppleanter.

Læs mere om opgaven som bestyrelsesmedlem