Årsmøde tegner retningen for fremtidens landsdel

DGI Midt- og Vestsjælland afholder årsmøde 2021. Bliv klogere på retningen for DGI Midt- og Vestsjælland i de kommende fire år og vær med til at fejre dem, der har gjort en forskel.

>> Tilmeld dig årsmødet <<

Dørene til årsmøde 2021 åbnes onsdag den 25. august kl. 16.00 i Tune Hallerne.

Her kan du blive klogere på retningen for DGI Midt- og Vestsjælland i de kommende fire år, når bestyrelsen præsenterer landsdelens strategiske pejlemærker. 

Du kan også blive inspireret af, hvordan Tune Idrætsforening løbende har udviklet foreningen for at sikre, at medlemmerne får lyst til at komme igen.

Prisoverrækkelse 2021 i DGI Midt- og Vestsjælland

Kender du en, der har gjort en forskel og fortjener at blive hædret med ”Du gør en forskel-prisen”?

Prisen gives til en person, et hold eller instruktører i en forening, der er medlem af DGI Midt- og Vestsjælland, som har gjort en forskel for foreningslivet det seneste år og fortjener et kæmpe skulderklap.

Måske har personen eller gruppen i foreningen gået mange ekstra meter for andre, engageret flere frivillige eller aktive, (gen)skabt en positiv udvikling, sat nye aktiviteter i gang eller givet alle til at have lyst til at komme i – eller tilbage til foreningen.

Prisen består af et gavekort til DGI til en værdi svarende til 5000 kr.

Indstil din kandidat inden 1. august 2021

Hvem skal i bestyrelsen

I år er der naturligvis også valg til landsdelsbestyrelsen. Formand Bruno Lundgård Hansen er på valg og modtager genvalg. De to næstformænd Majken Nielsen og Anders Bo Hansen er på valg og modtager genvalg.

Der er desuden to vakante pladser som 1. og 2. suppleant til bestyrelsen.

Hvis du vil høre mere om arbejdet i landsdelsbestyrelsen, er du velkommen til at kontakte ledelseskonsulent Sune Alenkær på Sune.Alenkaer@dgi.dk eller på telefon 7940 4805.

Vi glæder os til at invitere dig indenfor til en livlig og inspirerende aften i foreningslivets tegn. Mødet er åbent for alle medlemmer af DGI Midt- og Vestsjællands medlemsforeninger, og det er gratis at deltage. Tilmeld dig Årsmøde 2021 - DGI Midt- og Vestsjælland