Idræt på Fælleden

Det tidligere landsstævnestadion på Fælleden i Holbæk er rammen, når idrætsfolk hvert år mødes til aktivitet den tredje lørdag i juni.

Mærk lidt af suset
Idræt på Fælleden er den årlige tradition for en idrætsfest i Nordvestsjælland. Stævnet blev afviklet for første gang i 2018. Håbet er, at idrætsbegejstrede mennesker hvert år får mulighed for at mærke lidt af suset fra DGI Landsstævne i 2009. Idræt på Fælleden viderefører traditionsrige idrætter men forsøger også hele tiden at tilføre nyt. Altså et moderne idrætsstævne.

Gymnastik og håndbold er de store trækplastre
En af de helt store idrætter er traditionen tro gymnastikken. Her mødes flere tusinde gymnaster fra store dele af Sjælland for at vise hinanden, hvad de har arbejdet med i løbet af sæsonen. Sammen med håndboldspillerne trækker de den helt store mængde af deltagere.

Trailløb, biatlon og gravel
I 2021 kom løb med på programmet. Foreningen Charity7Summit står for et trailløb, som snor sig rundt på Fælleden og mellem de øvrige aktiviteter. Der er distancer for alle på hhv.:

  • 3 km
  • 6 km
  • 12 km

Er man hundeejer og elsker motion med sin bedste ven. Så er der ved løbet her også mulighed for at deltage i CaniCross på distancerne:

  • 3 km
  • 6 km

Derudover kan du prøve kræfter med biatlon, som kombinerer puls, koncentration og præcision. Du kan også tilbagelægge Fælleden på to hjul til Gravel, hvor der er plads til alle niveauer. 

Find tilmeldingen længere nede på siden.

Øvrige aktiviteter
Hvert år arbejder vi på nye og spændende aktiviteter. Fælleden er et stort areal, så der er god plads og mulighed for lægge yderligere lag på eventet.

I 2022 bliver der indrettet et børneområde, hvor de yngste deltagere og publikummer kan boltre sig i hoppeborg, oppustelig fodboldbane og bumper balls.

Når maven rumler
Mange deltagere og publikummer nyder en medbragt madpakke. Men på pladsen er der også mulighed for at få stillet sulten og slukket tørsten. Og når man bliver lidt lækkersulten, så kan man gå en tur i pandekagevognen eller slikboden.

Følg med på www.facebook.com/idraetpaafaelleden

Program for dagen

Kl. 09.00 – 13.00
CaniCross og Trailløb

Kl. 09.30 – 15.15      
Håndbold

Kl. 10.00 – 14.00                    
Aktivitets- og legeområde

Kl. 10.00 – 13.00       
Biatlon og Combat Archery

Kl. 11.00 – 16.00               
Gymnastik