Idræt på Fælleden

Det store idrætsevent i Holbæk, som samler tusinder på Fælleden, er planlagt til at løbe af stablen den 19. juni 2021.

De unikke rammer på fælleden i Holbæk danner den perfekte ramme for idrætseventen Idræt på Fælleden. Flere tusinde aktive og tilskuere kan glæde sig til endnu et brag af en idrætsfest lørdag den 19. juni 2021. Det tidligere landsstævnestadion kommer til at summe af aktivitet, glæde og fællesskab, når idrætsaktive i alle aldre giver den gas.

Fælleden er perfekt til formålet

Der er plads til mange idrætter og tilskuere, og det hele foregår samme sted. Her mødes gymnaster, håndboldspillere, løbere og skytter. Og med forskellige kom og prøv-aktiviteter, er der sjov for hele familien.

”Idræt på Fælleden skal være en sjov og aktiv dag for hele familien. Fælleden er det perfekte sted at mødes med græs under tæerne til en venlig kappestrid. Vi lægger os i selen for at skabe aktiviteter, hvor store som små kan få fantastiske oplevelser”, siger Søren Leth, der er projektleder.

Tradition møder fornyelse

Idræt på fælleden bygger videre på den stolte tradition fra Høvestævnet, hvor mange idrætter gennem mere end 25 år har dystet i sommervarmen. Idræt på Fælleden har videreført traditionen og tilført nye aktiviteter. På den måde er det et moderne idrætsstævne.

”Mangfoldigheden af idræt er tilbage på Fælleden. Hvert år deltager op til 3.000 aktive med mindst lige så mange publikummer. Det danner grundlaget for et tilbagevendende årligt idrætsstævne på Fælleden i Holbæk til glæde for deltagere, tilskuere, Holbæk Kommune og DGI”. 

Sæt kryds i kalderen lørdag den 19. juni 2021, og oplev Idræt på Fælleden.