Bliv medlem og få hjælp til foreningsarbejdet

Er din forening klar til at blive del af noget større? Gør hverdagen i foreningen nemmere og mere berigende med et medlemskab i DGI.

Som medlem af DGI Midt- og Vestsjælland arbejder vi sammen om at gøre din forening endnu mere attraktiv. I får:

 • Konsulenthjælp og rådgivning 
  Som medlem kan du få hjælp, der er tilpasset lige netop din forening. Vi har idrætsfaglige konsulenter med erfaring og netværk inden for de forskellige idrætter, og vi har udviklings-konsulenter, der kan hjælpe med alt fra visioner i foreningen (foreningsudvikling) til byggeri og anlæg, og fra introduktion af nye aktiviteter til rekruttering og anerkendelse af frivillige.
 • Kurser og uddannelser
  Din forening og medlemmer får et bredt tilbud af kurser og uddannelse.
 • Hjælp til kommunikation
  Fokus på foreningens kommunikationsarbejde ud til medlemmer, frivillige og alle dem, der skal vide, hvad I kan i jeres forening.
 • Fælles forsikringsaftale med Tryg.
  I aftalen indgår ansvarsforsikring, arbejdsskadeforsikring (både lovpligtig & frivillig), netbanksforsikring, retshjælp og kollektiv rejseforsikring. Læs mere om Forsikringsordning.
 • Indflydelse
  Din forening får stemmeret ved DGI Midt- og Vestsjællands årsmøde.

Læs mere om alle dine medlemsfordele her

Medlemskontingent

2022: Vedtaget den 25. august 2021: 600 kr. i grundkontingent pr. forening + 8 kr. pr. medlem. Hver forening opkræves maksimalt 12.500 kr. i 2022.

2023: Vedtaget den 27. april 2022: 600 kr. i grundkontingent pr. forening + 8 kr. pr. medlem. Hver forening opkræves maksimalt 12.500 kr. i 2022.

Kontingentsatserne bliver vedtaget på de ordinære årsmøder i DGI Midt- og Vestsjælland. 

DGI Midt- og Vestsjælland dækker kommunerne: Odsherred, Kalundborg, Holbæk, Sorø, Ringsted, Slagelse, Roskilde, Lejre, Køge, Solrød, Greve, Ishøj, Høje Taastrup, Vallensbæk, Glostrup, Albertslund og Brøndby.

Bliv medlem nu

Du skal blot udfylde ansøgningsskemaet her på siden. Udfyld felterne, og du og din forening er et skridt nærmere på at blive medlem. Du er også meget velkommen til at kontakte vores foreningskonsulenter.