Artikler

Sisse er Socialminister for hele holdet

Vælg en forælder på holdet, der sørger for hygge og sjove oplevelser, som hylder fællesskabet. Det er en gevinst for både børn og forening.

Fundet i: Artikler

Go Fun fanger de yngste

Med leg og trygge rammer får børn lyst til at bevæge sig i foreningen. I Valby Boldklub blev den model startskuddet for en ny og 10 gange større B&U-afdeling.

Fundet i: Artikler

”Hvor tit får man et opkald om, at man har en konto stående med 111.000 kroner?”

Team Nørreå havde glemt alt om pengene, der stod på en gammel konto. Men det lavede et opkald fra banken om på, og nu går pengene alligevel til det, de var tiltænkt for 15 år siden.

Fundet i: Artikler

Talentudvikling handler om samarbejde fremfor fiskeri

Mange større klubber fisker unge talenter fra små foreninger. Men i virkeligheden bør klubberne samarbejde om talentudviklingen fremfor at konkurrere.

Fundet i: Artikler

Sådan organiseres sommerfesten

GUIDE: 10 arbejdsgrupper, tusindvis af frivillige timer og en god portion respekt udgør kernen i organiseringen af sommerens fest i Hou.

Fundet i: Artikler

Hver by har sin fest

Og Hou Havnefest har publikumsattraktionen Hou Drop. Se videoen:

Fundet i: Artikler

Falske mails snyder foreninger for tusinder af kroner

Idrætsforeninger lokkes i stigende grad til at overføre penge til udenlandske bedragere. Læs her, hvordan din forening undgår snyderiet.

Fundet i: Artikler

Er I en lukket klub?

Velkomsten er selve nøglen til fastholdelse og rekruttering i foreningen. Så giv begynderen fuld fokus og mærk, hvordan hele klubben vokser, siger foreningsekspert.

Fundet i: Artikler

Flinkhed smører forenings-motoren

Det er en fælles opgave at få nye til at føle sig godt tilpas i foreningen, siger Lars AP fra bevægelsen Fucking Flink. Vi skal turde tage kontakt til nye, hvis foreningen skal overleve.

Fundet i: Artikler

Nye regler: Billedbrug på nettet bliver nemmere

Datatilsynet lemper praksis for brug af billeder på internettet.

Fundet i: Artikler
1/19