Artikler

Hvad skal jeg med endnu en opvisningsdragt i kunststof?

DEBATINDLÆG: Det er tid til, at sportsverdenen kommer med på tidens miljøtendenser og dropper overforbruget af tøj og sportsdragter, skriver Lotte Gaarskjær Brandt.

Fundet i: Artikler

Tribe skaber trivsel blandt unge

Et udvalg på 12 gymnasieelever sætter gang i bevægelse og fællesskab blandt elever på VG.

Fundet i: Artikler

Start en ungdomsbestyrelse

Har I problemer med at tiltrække unge til jeres forening? Her får I nogle gode råd til at få de unge med i foreningen - for eksempel ved at starte en ungdomsbestyrelse.

Fundet i: Artikler

Vi mangler frivillige – hvad gør vi?

Hvordan mander foreningen op på frivillige instruktører, trænere og hjælpere, når medlemsflokken vokser? Kan det klares nemt og hurtigt? Nej, lyder det korte svar, men der findes løsninger.

Fundet i: Artikler

Flere medlemmer kræver flere frivillige

Efter corona er mange medlemmer vendt tilbage i foreningerne. Det viser årets medlemsopgørelse, og det kræver flere instruktører, trænere og hjælpere.

Fundet i: Artikler

MitID Erhverv erstatter NemID medarbejdersignatur

Den 30. juni lukker NemID medarbejdersignatur. Inden da skal virksomheder og foreninger være tilsluttet MitID Erhverv.

Fundet i: Artikler

Dobbelt op på frivilligheden i Vorbasse

Efter flere år med corona-nedlukninger og en aflyst forårsopvisning sidste år, har Vorbasse KFUM Gymnastik i år fundet trænere nok til at fordoble antallet af børnehold og holde et brag af en opvisning.

Fundet i: Artikler

Vær med i Danmarks Motionsuge og byd nye velkommen i foreningen

I uge 41 er det Danmarks Motionsuge. Så hold åbent hus, tilbyd gratis prøvetræning eller arranger noget helt tredje, der inviterer nye med i foreningen.

Fundet i: Artikler

Får I snakket med jeres frivillige?

Et særligt fokus på at få snakket med hjælpetrænere og instruktører har haft en positiv effekt. Det kan ses på samarbejdet i de forskellige trænerteams i Thyregod Svømmeklub.

Fundet i: Artikler

Aktive børn lærer bedst

Børn udvikler og forbedrer bedst deres kropslige færdigheder, når de er aktive. Her er nogle enkle tip til at give dem de bedste muligheder i træningen.

Fundet i: Artikler
1/49