DGI Esports Træner- og Lederseminar

Kom med til det årlige træner- og lederseminar, hvor vi inspirerer hinanden, netværker og kårer Årets Træner og Årets Ildsjæl.

Hvis du er træner, leder eller frivillig i en esportsforening, skal du med til årets helt store begivenhed i dansk foreningsesport! Trænerseminaret byder på unikke netværksmuligheder, workshops og spændende oplægsholdere, der inspirerer, udvikler og udfordrer jeres måde at gøre tingene på.

Du får mulighed for at skræddersy dagen ved at vælge oplæg/workshops/spotkurser, der passer bedst til dig.

Vi prioriterer netværksdelen, så du får rig mulighed for at sparre med andre foreninger, udbygge dit esportsnetværk og få nye ideer.

Tilmeldingen er Lukket for seminaret 2022 - Tilmeldingen til næste seminar åbner i løbet af sommeren 2023.

Programmet for årets seminar 2022 - 19. november i Vejle

På Træner- & Lederseminaret 2022 er der fokus på at styrke ledelsen, frivilligheden og træningsmiljøerne i esportsforeningerne. Det er første gang arrangementet afholdes fysisk efter Corona - og det vil foregå i DGI Huset i Vejle den 19. november.

Formålet med seminaret er simpelt: "Det skal være fedt at gå til esport i en forening - og det skal være sjovt at drive foreningsaktiviteter"

Følg linket her og se en uddybet beskrivelse af programmet for DGI Esport Træner- og Lederseminar 2022

DGI Esport Awards

Til DGI Esports Træner- og lederseminar uddeler vi to priser til personer, som har gjort en forskel for dansk foreningsesport.

Indstillinger vedrørende kandidater til priserne vil kunne foretages i løbet af efteråret, hvor vi åbner for for nomineringsprocessen.

Læs mere om priserne:

Gense DGI Esport Awards fra februar 2021:

Gense højdepunkter fra DGI Esport Træner- og lederseminar 2020

Her er et skønt tilbageblik på arrangementet i februar 2020, hvor vi mødtes i DGI Huset Vejle:

Vi kan kun vise dig vores video-indhold, hvis du accepterer marketing-cookies. Ret dine cookie-indstillinger