Artikler

DGI og Razer støtter bredde-esporten sammen

Frivillige kræfter er altafgørende for et levende esportsmiljø for børn og unge, og derfor har gaming-brandet Razer i 2022 støttet foreningslivet og DGI med en række sponsorgaver.

Fundet i: Esport > Artikler

Torsten har blik for dem, der falder uden for fællesskabet

Torsten Topbjerg skaber ikke kun seje foreningsfællesskaber for børn og unge - han giver dem selvværd og hår på brystet, så de tør stå ved sig selv både i og uden for klubben.

Fundet i: Esport > Artikler

DGI og Esport Danmark går sammen om at lave ny træneruddannelse

DGI og Esport Danmark indgår et stærkt samarbejde, hvor målet er en ny fælles træneruddannelse for bredde-trænere i foreningerne. Træneruddannelsen skal stå klar i begyndelsen af 2023.

Fundet i: Esport > Artikler

Udviklingen af e-sport i Danmark forudsætter et styrket samarbejde

For at styrke e-sport og for at konfrontere skyggesiderne opfordrer DGI til et større samarbejde mellem organisationer i Danmark. Vi kunne for eksempelvis skabe en fælles national samarbejdsplatform.

Fundet i: Esport > Artikler

Flere medlemmer trods corona: Her er Dall Villaby eSports opskrift

Brug Facebook til at fortælle de gode historier om foreningen, og insistér på vigtigheden af de fysiske fællesskaber. Det er rådene fra Dall Villaby eSport, der oplevede stor medlemsfremgang i 2021.

Fundet i: Esport > Artikler

Markant fald i esportsmedlemmer i 2021

Esportsforeningerne i DGI oplevede i 2021 et fald i medlemstallet på næsten 22 procent. Det viser de nye medlemstal. Corona-restriktioner og længere perioder uden foreningsaktivitet har været en hæmsko for mange foreninger, lyder en del af forklaringen.

Fundet i: Esport > Artikler

'Gamermom3110' fører forældre ind i esportens verden

Stina Rein Greve tryller i Faaborg Esport. Hun forvandler forældre fra intetanende 'noobs' til engagerede e-sportskendere. Børnene jubler og får en tættere relation til deres forældre.

Fundet i: Esport > Artikler

Fleksible trænerteams tiltrækker nye frivillige i esport

Fleksibilitet og introforløb er blandt metoderne, der gør Støvring eSport i stand til at engagere mange nye frivillige - også blandt folk, der ikke har været i en forening tidligere.

Fundet i: Esport > Artikler

Ekspert: Sådan styrker du motivationen

Har du eller dine spillere svært ved at finde motivation til esport i øjeblikket? Det kan du selv lave om på - læs idrætsforsker Knud Ryoms råd her.

Fundet i: Esport > Artikler

Nye trends i danske esportsforeninger

En intern analyse af et udpluk på 174 aktive esportsforeninger tegner et billede af foreningsesporten - en af konklusionerne er, at CS:GO stadig er den dominerende spiltitel i foreningerne.

Fundet i: Esport > Artikler
1/9