Hjælpetræneruddannelse

Bliv den bedste hjælpetræner med DGI Esports Hjælpertræneruddannelse

DGI Esports hjælpetræneruddannelse er for den unge spiller mellem 13 og 17 år, som har overskuddet og evnerne til at hjælpe trænerne i foreningen. Uddannelsen til de unge spillere, er desuden en klog investering for foreninger, der ønsker at udvikle egne trænere med tiden.

Hjælpetræneruddannelsen er ikke blot en træneruddannelse – det er en uddannelse med stort fokus på at gøre spilleren mere reflekteret over - og dygtigere - til sit eget spil.

Esport Hjælpetræner

Uanset hvilket spil, du brænder for, giver uddannelsen dig de bedste forudsætninger for at understøtte god esportstræning. Gennem 9 intense undervisningstimer (typisk afviklet på 1-2 dage i en weekend) bliver du klædt på til at kunne blive en ambassadør i klubben og en bedre holdkammerat, der kan hjælpe trænerne med lave den bedste esportstræning.

Med udgangspunkt i elementer fra Grunduddannelsen gennemgår spillerne bl.a.:

  • Rollen som den gode hjælpetræner
  • Træning, leg og kamp
  • Kommunikation mellem trænere og spillere
  • Konflikthåndtering
  • Basal sundhed og bevægelse
  • og meget mere...

Hjælpetræneruddannelsen giver dig selvtillid, træningsværktøjer og selvkontrol, så du kan blive en endnu større ressource i klubbens esportslokale – til glæde for dine trænere og dine medspillere.

Kan du ikke finde en hjælpetræneruddannelse i nærheden af dig?

Så kontakt DGI - og lad os vide, at du er interesseret.

Udover vores fastlagte uddannelser, har vi altid muligheden for at oprette endnu en uddannelse, hvis der er stor efterspørgsel.