Esport i DGI

Synes du, esport er fedt? Så er du langt fra alene!

Esport er ikke kun en aktivitet, der kan dyrkes fra værelset derhjemme. Siden 2017 har DGI været med til at udbrede aktiviteterne til landets foreninger.

DGI Esport er danmarks største organisation inden for Foreningsesport. Vi dækker alt lige fra CS:GO og Fortnite til Minecraft, Roblox og Just Dance. Men selvom vi dækker bredt, er vores mission stadig simpel: At udbrede esport i foreningslivet.

Gå til esport i en forening
Esport i foreningslivet handler om meget mere end esport. Det handler om fællesskab, sammenhold og glæden ved at dyrke esport i trygge omgivelser.

Der findes i dag mere end 200 foreninger, hvor du kan gå til esport. Find en esportsforening i nærheden af dig, og bliv en del af et fantastisk fællesskab.

Bliv esportstræner
Drømmer du om at blive træner i en forening? Så læs, hvordan du bliver træner i esport.
Hvis du allerede er træner, så læs, hvordan du kan udvikle dig som træner.

Turneringer på tværs af hele landet
Er du en del af en esportsforening, og vil du og dit hold gerne deltage i vores udfordrende turneringer - så læs mere om DGI-Ligaen, som er en del af YouSee eSportligaen.

Opstart af esport
DGI har hjulpet et hav af foreninger med at opstarte esport i foreningslivet. Med erfaringer fra over 200 foreninger har vi samlet alle de bedste råd, gode erfaringer og guides til at få succes med esport i foreningslivet. Vi tilbyder lokal ekspertise i opstart, drift og udvikling gennem DGIs landsdelsforeninger og nationalt med vores samarbejdspartnere.

Vi sikrer inspiration, kvalitet og udvikling på alle niveauer. For ledere, trænere, frivillige og spillere - men også for forældre, institutioner, kommuner og øvrige. Kontakt os, hvis du vil vide mere.

DGI Esport arbejder målrettet med at udvikle esport i Danmark og hjælper foreninger og ildsjæle i gang med at tilbyde esportsaktiviteter til en bred målgruppe af udøvere. Sammen med eksperter og foreninger udvikler vi uddannelser, kurser og koncepter med det formål at skabe endnu dygtigere trænere og spillere og gøre esport til en integreret del af foreningslivet.

Vi tror på, at esport danner ramme om stærke fællesskaber og store oplevelser og sætter fokus på at skabe trygge, udviklende og motiverende esportsmiljøer, hvor alle kan være med – uanset alder og niveau.