Nominér Årets DGI Danseildsjæl i DGI 2021

Alle frivillige er vigtige og har en særlig betydning for, at foreningen kan fungere. Denne kategori sætter fokus på, at der er meget andet foreningsarbejde end det at være instruktør.

Kender du en frivillig ildsjæl, som yder en stor indsats i danseforeningen, som virkelig gør en forskel for andre? Så har du nu chancen for at give denne person et særligt skuldreklap med normineringen til Årets DGI Danseildsjæl 2021.

Hvad gør Danseildsjælen i jeres forening?

  • En særlig indsats i bestyrelsesarbejdet
  • Skaber fællesskab og en god kultur i foreningen
  • Får alle ender til at mødes
  • Forbedrer mulighederne for en bestemt målgruppe
  • Skaber en positiv udvikling i foreningen
  • Er et forbillede for dansen og foreningslivet
  • Eller noget helt andet?

Vinder af Årets Danse-ildsjæl(e) 2020

Sidste års vinder var Trine Bjørnild og Morten Wadstrøm fra Tango Sydfyn

Trine og Morten har skabt et stort Tango fællesskab på Sydfyn. Corona har ikke været en hindring for dem, da de har fortsat undervisningen og musikken på Zoom.

Læs historien her

Alle nominerede vil få et nomineringsdiplom, som anerkendelse af den store frivillige indsat, som de gør i din forening tilsendt på mail. Årets DGI Danseildsjæl 2021 vinder 5.000kr. til brug i foreningen. Vinderen får desuden T-shirten "Årets DGI Danseildsjæl 2021"

Perioden for indstillingen er den 10. september 2021 til og med den 14. oktober i 2021. Når juryen har udvalgt Årets DGI Danseildsjæl aftales et overrækkelsestidspunkt i november eller december måned 2021. Alle med tilknytning til en DGI forening kan indstille kandidater. En person kan ikke indstille sig selv til titlen.

Sådan nominere du en Danseildsjæl

Du nominere en DGI Danseildsjæl ved at hente nomineringsskabelonen og sende den til cvs@dgi.dk eller ved at udfylde formularen nedenunder.

Nomineringsskabelon