Dans & Musik i DGI

Rytmer, glæde og beats. Linedance. Hip hop. Folkedans. Showdance. Moderne Pardans. Squaredance. DGI danser bredt!

Har du hørt om en ny, moderne og trendy form for dans? Så har vi den! 
Har du hørt om en gammel, traditionel og klassisk form for dans? Så har vi den også! 

DGI Dans & Musik er Danmarks største organisation inden for dans og musik. Vi spænder bredt, men har kun én mission: At du skal danse dig glad til musik!  

DGI Dans & Musik vil:

  • give dig mulighed for at opleve glæden ved dans og musik.
  • skabe et godt samvær på tværs af alder, køn og beskæftigelse.
  • videreføre ældre dansetraditioner og udvikle nye trends og stilarter.
  • være danske foreningers foretrukne samarbejdspartner.
  • støtte det nordiske, internationale og mellemfolkelige samarbejde.

Vi dækker klassiske genrer som Folkedans, Moderne Pardans og Argentinsk Tango til Squaredance og Linedance og de mere trendy stilarter og dansearter som Contemporary Dance, Hip hop og Showdance, som du kender fra musikvideoer. 

DGI sætter en ære i at tilbyde bredde. Det gælder også inden for dans. Og vi arbejder hele tiden på at få flere danseformer med. Tjek alle vores danseformer længere nede på siden! 

Sådan kommer du i gang med at danse 

Du arbejder med alle musklerne i din krop, når du danser. Du styrker din holdning og får både styrke og smidighed - og måske også større selvtillid?

Har du lyst til at lære at danse? Eller har du danset i mange år og på udkig efter en dygtig instruktør, en ny dansepartner eller ny inspiration? DGI Dans & Musik er for alle. Find din nærmeste dansesal og gymnastiksal her!

Tag et kig på vores udvalg af danse herunder, og find ud af, hvad der matcher dig - eller tilmeld dig et af vores mange arrangementer allerede i dag!

Vil du være instruktør og undervise i dans? 

Drømmer du om at undervise i dans og sammensætte spændende koreografier? Så tag danseinstruktørkurset hos os. Kontakt din DGI dansekonsulent, hvis du har en idé til et sjovt danse-event, et nyt kursus eller stilart!