Bordtennis i DGI

Dyrk en sportsgren med masser af fart og teknik – spil bordtennis. Vi spiller ikke bordtennis for sjov, men fordi det er sjovt. I bordtennis har vi plads til børn, unge, voksne og ældre. Alle kan være med – nybegyndere som rutinerede.

Bordtennis handler om fællesskab, udfordringer og sundhed. Det er en fed sportsgren med masser af action, der træner din reaktions- og koordinationsevne, mens du får pulsen op.

Alle kan være med og have det sjovt uanset køn og fysisk formåen. Der findes bordtennisklubber over hele landet, og du er altid velkommen til at kigge ind i et af deres klublokaler. Find en klub nærheden af dig her. De glæder sig til at byde dig velkommen.

Er du træner og ønsker du inspiration til din begyndertræning, har vi i samarbejde med BTEX udviklet et nyt redskab til de nyeste i sporten. Læs om Trænertavlen

Har du lyst til endnu mere bordtennis, så tjek de mange camps, stævner og turneringer, som DGI Bordtennis arrangerer. Vi afholder også landsmesterskaber og samarbejder med Bordtennis Danmark om rating og Bordtennisportalen

Ta' kontakt til vores medarbejder, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om de aktiviteter og arrangementer, vi har i støbeskeen.

Vi ønsker dig rigtig god kamp.

Aktivitetskalender

Søger du en oversigt over DGI Bordtennis' aktiviteter kombineret med dem fra Bordtennis Danmark?