Artikler

”Jeg synes, det er fint, at det er +30. Bortset fra at datteren synes, at det er træls.”

Leif Sørensen supplerer sin fodboldtrænergerning i IF Skjold Sæby med TrackFit-træning i Sæby Atletikklub. Han har været med fra begyndelsen af, og sætter især pris på at træne sammen med folk, der har samme alder og interesser som ham selv.

Fundet i: Atletik > Artikler

”Man griner sammen med og af hinanden, og det er helt fint. Og så er det mega god træning.”

Heidi Nielsen er 49 år, og hun har trænet med siden Sæby Atletik begyndte med TrackFit i oktober måned, 2020. Hun møder op til træning hver mandag, og nyder især fællesskabet, den gode træning og de dygtige undervisere.

Fundet i: Atletik > Artikler

Roster Athletics gør det nemt at gennemføre atletikstævner

DGI Atletik, Dansk Atletik, DGI Impact og Roster Athletics har indgået aftale, der sikrer samtlige klubber gratis adgang til Roster Athletics´ platform til stævneadministration.

Fundet i: Atletik > Artikler

TrackFit skaber medlemsfremgang i Sæby Atletik

Imens aktiviteten i det danske samfund er sat på vågeblus, løfter medlemmer i Sæby Atletik håndvægte, skubber traktordæk og kaster med slamballs. Klubben tilbyder nemlig TrackFit, hvilket er en stor succes.

Fundet i: Atletik > Artikler

5 fif til Facebook til trænere og instruktører

Facebook er en oplagt kommunikationskanal for trænere – de unge er der i forvejen, så du kan nemt få fat i dem. Her får du 5 gode råd til at komme i gang.

Fundet i: Atletik > Artikler

Atletik samler flere teenagere

Landsmesterskaberne i DGI Atletik oplevede i 2014 en fremgang i deltagerantal på hele 20 procent.

Fundet i: Atletik > Artikler

Styrk fællesskabet til stævner

Til DGI Atletiks stævner handler det lige så meget om fællesskab og fede oplevelser, som det handler om at vinde medaljer.

Fundet i: Atletik > Artikler