Aalborg

Aalborg - Danmarks fjerde største by sætter rammen om Aalborg MTB Marathon og byder på mange ekstra oplevelser uden om løbet.

Musikalske_springvand_på_Toldbod_Plads.jpg


Hyggelig atmosfære

Byen har alt, der skal til for, at du kan få et vellykket og dejligt ophold: Hyggelige gader, atmosfæriske gamle huse, moderne arkitektur, spændende museer og attraktioner, lækre spisesteder, fine shoppingmuligheder og korte afstande.

Byens puls

Du mærker byens puls før, under og efter løbet og der er rig mulighed for at få tiden til at gå, mens du udforsker byen.

Nordkraft  - Hvor energien udspringer

Nordkraft er centrum for Alborg MTB Marathon, og der er masser at kigge på både indenfor og udenfor.  Fredag før løbet og på selve løbsdagen er der stort og spændende Expo-område i Kedelhallen og i DGI Hallen. Derudover byder det gamle kraftværk på både kulinariske og kulturelle oplevelser. Læs mere om Nordkraft her

Besøg Aalborg igen i Juni 2017 til Landsstævnet - også på Mountainbike

Aalborg er stolt af at være værtsby for Landsstævnet 2017 og glæder sig til at byde de mere end 20.000 deltagere velkommen.

Alle borgere i Aalborg og Nordjylland er  inviteret til at deltage i festlighederne. Der er nok at se på. Lige fra opvisningerne rundt i byen, over streetfodboldturneringen på havnefronten til udspring i fjorden. Ikke at forglemme kan publikum købe billetter til de mange shows.

Det er også muligt at være aktiv deltager til Landsstævnet på Mountainbike. Du behøver ikke køre på et hold eller være medlem af en klub. Du skal blot købe en billet til Landsstævnet og så kan du frit vælge mellem et hav af aktiviteter, løb og workshops. Læs her hvordan I kan være med i Danmarks største idrætsfestival.

Der er rigtig mange gode grunde til at besøge Aalborg og blive en del af Landsstævnet 2017!

Mærk pulsen. Mød magien.