Volley Week

Sidste uge i september 2018 inviterede 59 foreninger både børn og voksne til ganske uforpligtende at prøve volleyball. De mange foreninger deltog i den første Volley Week, som var arrangeret af Volleyball Danmark og DGI Volleyball i fællesskab.

Volley Week 2019

... gav 112 nye volleyballspillere!

Læs artiklen om Volley Week her

Interessen for at deltage i den første Volley Week i uge 39 var stor, da næsten en femtedel af alle volleyballklubber valgte at vise spillet med den blå-gule bold og det sociale liv i deres forening frem. Tilbagemeldingen fra klubberne viste, at 101 af de besøgende efterfølgende besluttede sig for at melde sig ind i foreningen.

Volleyball Danmark og DGI Volleyball arrangerer i fællesskab Volley Week, som en del af DIF's og DGI's fælles satsning "Bevæg dig for livet". De deltagende foreninger modtager hjælp til markedsføring og en arrangørmanual med tips og tricks til, hvad de kan gøre for at sikre en god afvikling af Volley Week før, under og efter arrangementet.

Beachvollyens Dag

Læs mere om Beachvolleyens Dag, som blev afholdt første gang den 1. juni 2019. 

Den første Beachvolleyens Dag blev afholdt i 2019
I 2019 fik klubber med beachvolley på programmet også mulighed for at vise deres sport frem. Den 1. juni afholdtes Beachvolleyens Dag, hvor klubber med både inden- og udendørs baner kunne invitere interesserede til at afprøve spillet i sandet.