Tennissportens Dag

For tennisspillere er hver dag tennissportens dag, men en dag om året er ganske særlig. I 2019 var den 4. maj Tennissportens Dag. Rekordmange tennisklubber i hele landet åbnede deres baner for nye medlemmer.

4. maj 2019

Tennissportens Dag 2020 er bliver lørdag den 2. maj. Landets tennisklubber kan tilmelde sig sidst på året.

Følg med her, hvor vi orienterer, så snart tilmelding åbner.

På Tennissportens Dag, lørdag den 4. maj 2019, slog rekordmange tennisklubber dørene op til de forårsklargjorte baner for alle, der har lyst til at prøve at svinge ketsjeren. På dagen står tennisklubber landet over klar med ketsjere og bolde til fri afbenyttelse for interesserede. Og mange klubber tilbyder et prøvemedlemskab til interesserede, der har lyst til at komme igen.

På Tennissportens Dag er klubbernes ledere klar til at informere om:

  • sæsonens aktiviteter
  • kontingent
  • banereservation
  • træning
  • sociale arrangementer
  • og meget mere

Tennissportens Dag er et initiativ i regi af Bevæg dig for livet, som er DGI og DIF's satsning på at få flere danskere til at dyrke idræt.

Læs her om de særlige tennisaktiviteter i Bevæg dig for livet.

Efter Tennissportens Dag

Efter Tennissportens Dag skal interessen hos nye medlemmer passes og plejes. Til det formål har DTF og DGI Tennis samlet et idékatalog med et væld af inspiration og konkrete værktøjer, der skal inspirere landets tennisklubber til at skabe værdifulde aktiviteter, der får nye medlemmer til at finde sig godt til rette i klubben.