Nationalt Tennis- og Padelseminar 2021 – nu som WEBINAR

Uge 6 er svær at komme udenom i 2021, hvis du bare er det mindste interesseret i tennis og padel. For første gang i historien rykker seminaret online med 10 inspirerende oplæg, der er håndplukkede for at fryde klubbernes forskellige ketsjerentusiaster. Tilmeldingen er åben!

Coronadynen hviler fortsat tungt over samfundet. Derfor rykker årets seminar ind bag skærmen under navnet ”Nationalt Tennis- og padelwebinar”. Men det gør skam ikke eventen dårligere. Tværtimod. I år disker vi op med hele 10 forskellige online-foredrag, som er en gave til alle trænere, ildsjæle, bestyrelser, forældre og spillere.

Det bedste af det hele: Vi har gjort det hele gratis, så alle tennis- og padelinteresserede kan komme med.

På grund af kæmpe interesse for at deltage i Nationalt Tennis- og Padelwebinar, fordobler vi deltagerantallet, så vi i alt kan tilbyde 100 pladser på hvert webinar.

Vi er mange, der længes efter serverne, smilene og samværet på og omkring banerne! Men indtil videre må vi nøjes med at ”mødes” online. Og når vi gør det i uge 6, kan vi alle glæde os til masser af tankevækkende oplæg, fif og inspiration – lige til at tage med hjem i klubben.

Tag et kig på programmet herunder, hvor du kan læse mere om oplægsholderne, tidspunkter og betingelser for tilmelding. Og del endelig indbydelsen med relevante personer i netop din klub!

PS: Som en ekstra gimmick er der ved flere webinarer også mulighed for at vinde lodtrækning om præmier til en samlet værdi af kr. 10.000 – når du tilmelder dig 😊

Tilmeld dig under arrangementerne herunder eller i listen nederst på siden.