DM i terrænskydning

DGI arrangerer DM i terrænskydning for både riffel og pistol, og dermed har du mulighed for at få en helt unik skydeoplevelse.

Vil du have en anderledes oplevelse og udfordring med din skydning? Så skal du deltage i DM i terrænskydningen. Terrænskydning er en naturoplevelse i sig selv, og derudover bliver du udfordret på en helt anden måde end på skydebanen. Du skyder mod mål på ukendte afstande, og du vil blive udfordret af lys og vindforhold, som du skal indregne i din skydning.

Terrænsæsonen løber fra januar til december, og hvert år afholdes DM på terræn i slutningen af august. Mesterskaberne foregår i et skydeterræn et sted i Danmark. Der afholdes et DM på geværterræn og et DM på pistolterræn, nogle gange samme weekend og samme sted, men det kan også være separat.

DM Geværterræn foregår med langdistanceriffel, hvor der er konkurrence i terrænskydning og sekundskydning. Typisk går man sammen med skytter fra egen landsdel.

DM Pistolterræn skydes med flere kalibre, nemlig cal. .22, cal. .32, grovpistol (andet end cal. .32) og grovrevolver. Der er konkurrence i terrænskydning og sekundskydning.

DM pistolterræn aflyses i 2020

Pistoludvalget i DGI Skydning har besluttet at aflyse DM pistolterræn d. 29.-30. august i Ulfborg:

"Pistoludvalget ville gerne kunne afvikle DM, MEN det skal være under frie forhold. Hvis vi ikke kan afvikle fuld ud, hvem skal så sorteres fra. Forsamlingsforbuddet er frem til 1. september kun på 200.

Som de nuværende forhold er lige nu, så skal vi afvikle et DM for kun 200 personer med bloktider, og derfor mener vi ikke i PU, at vi kan afvikle et sportslig korrekt DM."

Herunder finder du alle relevante links med oplysninger om dette års DM terræn: