Trailløb i Nordjylland

Tag hele familien med ud og oplev naturen og den friske vind i ansigtet - også når efterårsregnen falder eller sneen dækker landskabet.

I løbet af vintersæsonen arrangerer vi, i samarbejde med lokale løbeklubber, en række trailløb. Løbene er velegnede både for motionister, børn og konkurrenceløbere der vil holde formen ved lige hen over vinteren - få en fælles oplevelse i naturen med et anderledes motionsløb, hvor den lige landevej erstattes med naturoplevelser. Der er løb med forskellige distancer, så alle kan være med - fra 5 km til halvmaraton. Detaljerne om det enkelte løb er klar en måned før løbsdato, og findes på de aktuelle link i den grå boks.

Tilmelding
Tilmeldingsfristen er 2-3 dage før afvikling efter "først til mølle" princippet, da vi på enkelte løb har sat maks. deltagerantal på af hensyn til lokale tilladelser. Du skal tilmelde dig som enkeltperson – ingen samlet tilmelding. 

Omklædning

Som udgangspunkt møder du omklæd i løbetøj. Vi er tæt på naturen og kan derfor ikke garantere at der er omklædningsfaciliteter i nærheden. Husk en tør skiftetrøje/jakke når du kommer i mål.