Tanker om corona

Verden har ændret sig på grund af corona, og vi er godt klar over, at situationen for store events fremadrettet ser anderledes ud.

Derfor har vi sat alle sejl ind på at skabe de mest trygge og sikre rammer omkring Landsstævnet, så vi overholder alle Sundhedsmyndighedernes og Beredskabsstyrelsens retningslinjer. 

Vi er fuldt ud optimistiske i forhold til afviklingen i 2022. Vi følger selvfølgelig stadig udviklingen tæt, og ingen af os ved præcist, hvad der kommer til at ske i den nærmeste fremtid. Men som alting ser ud på nuværende tidspunkt er der ingen planer om at aflyse eller flytte DGI Landsstævne 2022 i Svendborg. 

Vi lover dig dog alligevel: 

  • Hvis corona-situationen skulle være skyld i, at vi endnu engang bliver nødt til at udskyde Landsstævnet, så får du mulighed for at få dine penge retur. Se handelsbetingelser

Charlotte Bach Thomassen, Landsformand for DGI, forsikrer dig her om, at vi nok skal passe godt på dig: "Vi har været i gang med planlægningen af L2022 i lang tid nu - også da corona ramte Danmark - og vi har derfor løbende kunne tage højde for den nye situation i alle aspekter af vores planlægning. Vi har mulighed for at tilrette og skabe de mest optimale rammer, som fuldt ud overholder de fastsatte retningslinjer. Vi er hele tiden i tæt kontakt med myndighederne og finder kun løsninger som er forsvarlige og i overensstemmelse med deres rådgivning. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at gennemføre et sikkert og fantastisk landsstævne i 2022."