Hvordan gør jeg?

Det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med. Her giver vi dig overblikket over, hvordan det der landsstævne egentlig fungerer.

Landsstævnet er Danmarks største idrætsfestival, og det hele fungerer lidt ligesom en festival: 

Køb en billet

Først køber du en billet: 4-dages billet (lukkede 20. april) eller endagsbillet.

Når du køber billet, bliver du præsenteret for en masse idrætsaktiviteter. Husk, at mange af dem kræver, at du tilmelder dig. Udover dem der kræver tilmelding, vil der også være en lang række aktiviteter, der hedder Kom og prøv-aktiviteter. De kræver en landsstævnebillet, men ikke at du tilmelder dig - du møder bare op. Dem kan du se i programmet

Hvad får jeg for min billet? 

Ja, det kan vi godt forstå, at du gerne vil vide. Du får faktisk ret meget, når vi selv skal sige det: 

4-dages billet: 

 • Alt det idræt du vil! Vælg mellem mere end 30 idrætter
 • Deltagelse i Åbningsparaden igennem Svendborg
 • Deltagelse i Åbningsshowet på stadion
 • Gratis overnatning på skole, i eget telt eller campingvogn
 • Intern transport under Landsstævnet
 • Adgang til festtelte med bands og DJ's
 • Adgang til koncerter med kendte kunstnere
 • Rabat på billetterne til shows under Landsstævnet (Der er kun rabat på Åbningsshow, Efterskolernes Show og Afslutningsshow)

Endagsbillet: 

 • Landsstævne-oplevelsen fredag eller lørdag:
  • Adgang til mange forskellige idrætsaktiviteter: Dem der kan ses i tilmeldingen plus alle Kom og prøv-aktiviteter.
  • Overnatning 1 nat i eget telt eller campingvogn (uden strøm) i Camp Tankefuld.
 • Intern transport under Landsstævnet (Gratis for alle)
 • Adgang til festtelte med bands og DJ's (Åben for alle)
 • Adgang til koncerter med kendte kunstnere (Åben for alle)

(OBS: I løbet af tilmeldingsperioden kan der blive udsolgt på noget af ovenstående.)

Hvad skal jeg lave? 

Du kommer ikke til at kede dig! Der venter dig en forrygende festival-fornemmelse med det ekstra plus, at du har et hav af bevægelse og sport ind over. Vi har et tætpakket program med underholdning fra torsdag til søndag, hvor du kan vælge imellem aktiviteter inden for over 30 idrætter

Derudover vil der være en masse fede fester, koncerter, shows, happenings, foredrag, udstillinger og meget andet. Og ikke mindst en helt fantastisk stemning skabt af de mere end 21.000 deltagere, 4.000 frivillige og alle de søde svendborgensere, der åbner deres by for os.  

Hvordan fungerer det der med overnatning? 

Ja, det er lidt anderledes end til festivaller. Når du tilmelder dig Landsstævnet, så vælger du med en 4-dages billet hvilken overnatningsform, du ønsker (skole, eget telt eller egen campingvogn). Du skal samtidig vælge, hvilken landsdel du gerne vil indkvarteres sammen med. 

Grunden til, at du skal vælge landsdel er, at DGI har 14 landsdelskontorer, der sammen med DGI Landskontor og Svendborg Kommune er med til at planlægge DGI Landsstævne 2022. Se kort over landsdele

Du bestemmer selv om, du vil vælge den landsdel, du bor i, eller om du vil vælge en anden landsdel, så du for eksempel kan bo sammen med nogen venner fra et andet sted i landet. I skal bare blive enige om, hvilken én I vælger. 

Du kunne vælge landsdel frem til, tilmeldingen for 4-dages billetter lukkede 20. april. Efter det gik hver landsdel i gang med det store arbejde med at fordele alle deltagere i den pågældende landsdel ud på de indkvarteringssteder, som den landsdel har fået tildelt i Svendborg. 

Endagsdeltagere, der vælger overnatning, skal ikke vælge landsdel. De bliver placeret i et område i Camp Tankefuld kun for endagsdeltagere.

Du kan selvfølgelig også vælge at stå for din overnatning selv.

Hvad med mad? 

Frem til 20. april har deltagere kunne vælge at købe madbilletter inde i deres landsstævnetilmelding - det er helt op til en selv. Du vælger, om du vil have morgenmad, frokost eller aftensmad eller hele baduljen. Hvis du hellere selv vil stå for din mad, kan du selvfølgelig også det. Og så er der selvfølgelig også et hav af madboder, caféer og restauranter, hvor du kan stille sulten imellem alle de sjove oplevelser. 

Showbilletter?

Under Landsstævnet har du mulighed for at opleve disse fantastiske shows

 • Åbningsshow
 • Afslutningsshow
 • GymNight
 • Verdensholdets Show
 • Efterskolernes Show

Du skal købe særskilte billetter til disse shows, men som 4-dages deltager får du en rabat på 100 kr. Billetsalget til shows foregår denne gang i et andet system end tilmeldingen - nemlig via billetten.dk

Kan jeg ændre i min tilmelding? 

Ja - det kan du tro, men kun frem til og med 20. april 2022, hvor vi lukkede for tilmeldingen. Indtil da kunne du bare logge ind i din tilmelding og ændre løs. Undtagen de ting, du har betalt for - dem kan du ikke ændre (Det vil sige: Landsstævnebillet, madbilletter, strøm og golfbilletter). 

Din vej til Landsstævnet - helt kort:

36081 L2022 Tidslinje_web_712x398px.png (1)

Kan jeg ikke bare være tilskuer?

Jo - det kan du helt bestemt. Det er selvfølgelig ikke lige så sjovt som at være med, men du får helt sikkert også en god oplevelse ved at gå rundt og snuse til stemningen i hele byen og være tilskuer til for eksempel opvisninger, turneringer osv. Og det kræver ikke billet at være tilskuere - det er helt gratis. Mere om at være tilskuer