Åbningsparade

Paraden er store fællesskaber, magi, puls og overraskelser. Hverken deltagere eller tilskuere langs ruten skal være i tvivl om, at Landsstævnet er kommet til byen, og festen er startet.

Intet Landsstævne uden en parade! 

Traditionen tro starter vi Landsstævnet op med en festlig parade igennem byen torsdag eftermiddag. 

OBS: Du kan ikke længere tilmelde dig paraden, da landststævnetilmeldingen lukkede 20. april. 

Sådan foregår paraden

Deltagerne i paraden kommer til at gå sammen med deres hold og den landsdel, de har valgt i deres tilmelding.

For at deltage i paraden skal du kunne gå ca. tre kilometer i rask tempo og stå tæt sammen med andre både før og efter paraden. Hvis du går med ind på stadion og skal opleve Åbningsshowet derindefra, så vil det sige, at du samlet skal kunne holde til: At stå op og vente ved opstartspladsen. At gå ca. 3 km. At være med i indmarch, som tager 1-1,5 time. At stå op under hele den officielle åbningsceremoni og Åbningsshowet, hvilket varer ca. 1,5 time. 

Selve paraden

Paraden starter med, at alle deltagere mødes på angivede opstartspladser. Hvis du er tilmeldt paraden, får du en mail med mere information tættere på Landsstævnet.

Allerede på opstartspladserne vil du mærke det store fællesskab, og undervejs på ruten vil du blive mødt af magi og puls i form af underholdning, musik og overraskelser. Mødetidspunktet på opstartspladserne vil være omkring kl. 16.00 torsdag.

Åbningsshowet

​Hvis man deltager i paraden, så går man ind på landsstævnestadion og kan opleve Åbningsshowet fra plænen. Det er ikke siddepladser. Hvis man ønsker at sidde ned til Åbningsshowet, så skal man købe separate showbilletter til dette. For at benytte de købte siddepladser, skal man så gå ud af paraden inden den fortsætter ind på plænen. Og gå hen og finde det sted, hvor man kan har købt siddepladser til. 

Oplevelse af parade

Vi har spurgt tidligere deltagere om, hvilke ord de forbinder med paraden. Du kan se ordene i videoen her: 

Nåede du ikke at melde dig til paraden?

Bare rolig - du behøver ikke at gå helt glip af festlighederne. Du kan gratis være tilskuer langs paraden og så købe en billet til Åbningsshowet på Landsstævnestadion: 

Køb billet