Aktivitetstilbud

Dyst på banen, hyg i fællesskabet og bevæg din krop. DGI Krolf byder på både konkurrence, motion og kaffe, når vi inviterer dig til stævne, træf, turnering eller på tur ud i det blå.

Søger du en oversigt over DGI Krolfs aktiviteter?

Her kan du se, hvad vi har på programmet. Ønsker du at se aktiviteter for et bestemt område, så klik på 'Lokation' i oversigten og vælg det/de ønskede områder.

Sammen med krolfklubberne arrangerer DGI Krolf en lang række forskellige stævner, træf og turneringer i løbet af sæsonen.

Vi afholder også andre arrangementer, fx busture til både ind- og udland, som løbende bliver annonceret her på siden.

Alle kan være med til vores arrangementer – uanset niveau og tidligere erfaring med spillet. 

Hvad er forskellen på stævner, træf og turneringer?

Et stævne varer typisk en hel dag med fællesspisning, og der kommer spillere fra hele landet. Stævnet er et sjovt og hyggeligt arrangement, hvor du kan møde krolfspillere fra nær og fjern.

Det er meget forskelligt, hvordan vores turneringer bliver afviklet. Nogle turneringer bliver holdt i samarbejde med Dansk Krolf Union. Andre gange er det de enkelte klubber, der arrangerer krolfturneringer.

Ved turneringer uafhængig af Dansk Krolf Union kan regelsættet variere.

Et træf er et kortere krolfarrangement. Det varer typisk 4-5 timer, og der er frokost, kaffe og hygge. Det er typisk lokale krolfspillere fra nærområdet, der deltager i træf tæt på dem.

Få et gratis stævneprogram

Dansk Krolf Union og DGI Krolf har i samarbejde udviklet et stævneprogram, som vores klubber gratis kan anvende, hvis de ønsker at afholde eget stævne.

Du kan rekvirere stævneprogrammet ved at kontakte Grethe Bjerre fra DGI Krolf på tlf. 6062 6689 eller ved at sende en mail.