Start Jump4fun hold op i din forening

Nu er det også muligt at starte Jump4fun hold op i foreningen uden en kommunal samarbejdesaftale

Helhedsorienteret træningstilbud
Jump4fun er forankret lokalt i idrætsforeninger, og er et træningstilbud for børn og unge i lokalmiljøet, der kæmper med overvægt, lavt selvværd eller mistrivsel.
Jump4fun er for børn og unge, som ikke lige har fundet et idrætshold, hvor de føler, at de passer ind, men gerne vil være en del af et fællesskab, der rummer bevægelse gennem sjov og leg. Når I vil starte et Jump4fun hold i jeres  forening, er det vigtigt, at I gør jer klart, hvad det vil sige at tage imod denne målgruppe. Derfor skal I på uddannelse, det gælder både forening/udvalgte bestyrelsesmedlemmer og instruktører.


Derfor skal I starte et Jump4fun hold
Det giver helt sig selv, at vi i et velfærdssamfund, som vi har i Danmark, også har et foreningstilbud, hvor udsatte og sårbare børn og unge har mulighed for at dyrke motion og fællesskab. Et tilbud hvor det ikke handler om kompetencer, konkurrence og niveau.
Derfor er det vigtig, at I som forening tager et socialt ansvar og rummer denne målgruppe. Udover at foreningen tager et socialt ansvar, er der også yderligere fordele ved at oprette et Jump4fun hold.

  • Mulighed for at komme på videreuddannelse og workshops
  • Mulighed for at sende børn til Jump4fun Camp
  • Netværk med andre instruktører 
  • Besøg på og indsigt i Julemærkehjemmet
  • Social ansvarlig foreningsprofil

Tag fat i en DGI kontaktperson for at høre mere. Klik dig videre til højre under 'kontakt'.