Kurser i Totalhåndbold

Bliv den bedste håndboldtræner for de mindste!

Få forståelse for totalhåndbold og dets kvaliteter som udviklende håndboldspil for børn fra seks til otte år på et kursus i totalhåndbold.

Børn i den alder har brug for, at du som træner har en legende tilgang til håndbold og introducerer spillet på deres præmisser. For når du tager højde for børnenes forskelligheder i motorik og modenhed, skaber du den boldglæde der gør, at poderne holder fast i håndboldspillet, når de bliver lidt ældre - og netop dét lærer du på vores kurser.

Du lærer blandt andet nyttige redskaber til at tale, lege og spille med børn og til at indarbejde hallens faciliteter og redskaber i jeres spil. Samtidig fokuserer vores kurser i totalhåndbold på, hvordan du hjælper børnene til boldglæde og -forståelse ved at observere deres spil og foreslå alternative handlemuligheder.

På den måde bliver du deres vejledende træner, fremfor en fejl-retter.

Vores kurser i totalhåndbold er for håndboldtrænere, og det er især en oplagt mulighed for dig, der har den vigtige opgave at tage dig af vores alleryngste håndboldspillere.

Find dit totalhåndboldkursus nedenfor, og tilmeld dig med det samme.

Få et kursus skræddersyet til din forening

Kan du ikke finde det kursus, du lige står og mangler? Har du en ide til et nyt kursus? Eller er du i tvivl om, hvilket kursus, der er optimalt for dig? Så kontakt dit lokale DGI-kontor og tag et snak med håndboldkonsulenten.

Så kan vi nemlig skræddersy et kursus til lige netop dig og din forening, så I får præcis det, I har brug for.

Det kan for eksempel være:

  • Træning af børn
  • Forsvars- og angrebstaktik for børn
  • Forsvars- og angrebsteknik for børn

Vi kalder det spotkurser, og vi glæder os til at høre fra dig.