Gymnastik som træning

Elsker du gymnastik, og vil du i bedre form? Så er gymnastik som træning noget for dig. Her sættes elementer fra gymnastikken sammen til effektiv holdtræning.

Gymnastik som træning er for voksne, der gerne vil have trænet kroppen på en god og varieret måde. Øvelserne er effektive, og du træner til de bedste ørehængere, der altid motiverer til sved på panden.

Gennem øvelser som primært er hentet fra gymnastikkens verden, opnår du styrke, smidighed, kondition og koordination. Træningen foregår på hold, og du vil tydeligt mærke dynamikken og fællesskabet, i takt med at temperaturen stiger og glæden ved bevægelse spreder sig.

Gymnastik som træning en gennemafprøvet træningsform med utallige bevægelsesmuligheder til god musik. Dey er motion, som fremmer din fysik og øger dit selvværd og humør. Og der bliver altid taget hensyn til netop dig. Så find en forening, og prøv et hold!

Har du selv lyst til at underviser, kan du også gå på opdagelse i vores kurser og uddannelser indenfor gymnastik som træning.