YNGLINGEhold: Trim teknikken og vis, hvad du kan

Vil du udvikle dig og overskride egne grænser? Så bliv top tunet på et YNGLINGEhold!

Få målrettet og seriøs træning, masser af sved på panden og et helt hold venner, der deler din passion for gymnastik. Det får du på et YNGLINGEhold.

YNGLINGEhold er for dig, der har grundteknikken i orden og nu vil trimme den yderligere. Her arbejder du med din teknik. Du får nye udfordringer. Og så lærer du at udtrykke dig gennem dine bevægelser.

De dygtige instruktører lægger sig virkelig i selen for at booste dig - og til gengæld forventer de høj træningsmoral og masser af gejst. Du kommer helt sikkert til at overskride nogle grænser undervejs, men det sker i trygge rammer. Og du bliver en stærkere og bedre gymnast.

Al træning foregår i fællesskab med andre dygtige gymnaster, og sammen træner I både rytme- og springgymnastik.

Se landsdelenes YNGLINGEhold nedenfor, og find det, der skal være din næste gymnastik-legeplads!

Godt at vide

Rammerne for YNGLINGEhold varierer lidt fra landsdel til landsdel. Her er fire ting, du skal være opmærksom på:

  • Aldersgruppe: YNGLINGEhold typisk for de 16-19 årige, men i nogle landsdele er både yngre og ældre gymnaster velkomne. Den laveste alder er 15 år, mens det er tid at rykke videre senest som 20-årig.
  • Udtagelse: I nogle landsdele skal du udtages til holdet, mens andre landsdele har åben optagelse. 
  • Niveau: For at gå på YNGLINGEhold skal du have en solid grundteknik. Erfaring fra andre landsdelshold kan være en fordel, men det er ikke et krav.
  • Hvem: YNGLINGEhold findes som både rene drenge- eller pige-hold, samt som mix.

I de fleste landsdele er det et krav, at du er aktiv og/eller frivillig i en lokal gymnastikforening for at komme med på et YNGLINGEhold.

På alle hold forventes det, at du møder op til den ugentlige træning, samt til weekendtræninger, stævner og opvisninger.

Se præcis hvilke rammer der er for det enkelte hold nedenfor.