ASPIRANThold: Plads til dig

Er du ny eller erfaren gymnast? Fokusér på dit niveau og nyd det sociale på et ASPIRANThold.

Det vigtigste på et ASPIRANThold er gejsten! 

Her arbejder vi med gymnastik på alle niveauer, og på de fleste hold kan du være med uanset, om du har gået til gymnastik i mange år, eller det er helt nyt for dig. Så længe lysten og viljen til at udvikle dig er der, skal du nok nå langt.

Du kommer til at træne sammen med andre engagerede unge og voksne, som også elsker gymnastik. I vil lave alt fra fede rytmiske serier til vilde spring i trampet, og de dygtige instruktører sørger for hele tiden at øge niveauet i forhold til lige netop dig. Og så er der garanti for, at holdet tager til forårsopvisninger og ASPIRANTstævne med inspirerende serier, og fede, sikre spring.

På ASPIRANTholdene prioriterer vi intens træning og kreative ideer, arbejdet med udtryk, udholdenhed og spændstighed, og vi slipper aldrig jagten på god energi.

Bliv en del af et stærkt og sjovt fællesskab - find et ASPIRANThold nedenfor og meld dig til!

Godt at vide

Rammerne for et ASPIRANThold kan variere fra landsdel til landsdel. Her er fire ting, du skal være opmærksom på:

  • Aldersgruppe: ASPIRANThold er typisk for 18 årige og op efter. Nogle steder vil du kunne deltage fra 9. klasse. Få steder har en øvre aldersgrænse på for eksempel 30 år.
  • Udtagelse: Få hold har udtagelse, enten fordi rigtig mange tilmelder sig, eller for at holde et vist niveau.
  • Niveau: De fleste ASPIRANThold arbejder på alle niveauer, men på enkelte hold er der minimumskrav.
  • Hvem: Der findes både rene herre- og damehold, samt mix.

I de fleste landsdele er det et krav, at du er aktiv og/eller frivillig i en lokal gymnastikforening for at komme med på et ASPIRANThold.

På alle hold forventes det, at du møder op til den ugentlige træning, samt til weekendtræninger, stævner og opvisninger.

Se præcis hvilke rammer der er for det enkelte hold nedenfor.